Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gigi Ravelli getrouwd op Ibiza!

Gigi Ravelli getrouwd op Ibiza!

Gigi Ravelli getrouwd op Ibiza!

Voormalig GTST actrice Gigi Ravelli heeft gisteren het ja-woord gegeven aan zakenman Roger Hodenius op het zonnige eiland Ibiza. De plechtigheid vond plaats in en rondom de eigen villa van het bruidspaar, meldt fotograaf van Story Erwin Smulders aan Shownieuws.

Paparazzi
De villa werd tijdens de hele viering erg goed beveiligd, om paparazzi buiten te deur te houden. Het bruidspaar wilde namelijk niet dat er enige vorm van publiciteit kwam kijken bij hun trouwdag, en hadden daarom alle nodige maatregelen getroffen om hun bruiloft buiten de media te houden.

Privévliegtuig
Toch is er een kleine sneak peek van de wedding van Gigi op internet verschenen. RTL-presentatrice Sanne Heyen deelde op Instagram een foto van het chartervliegtuig waarin de gasten van het bruidspaar zaterdag naar Ibiza vlogen. Te zien is dat de alle vliegtuigstoelen versierd zijn met de namen van Gigi en Roger. So romantic!

Uit de spotlights
Mocht de naam Roger Hodenius niet gelijk een belletje bij je doen rinkelen: hij is een zéér welgestelde zakenman; mede-oprichter van de beursintermediair Flow Traders. Door Quote werd zijn vermogen geschat op 370 miljoen euro. Sinds Gigi een relatie heeft met Roger, is ze op zijn verzoekt compleet uit de spotlights verdwenen. Ook haar carrière bij GTST beëindigde ze voor de liefde.

Bekijk hieronder de foto van het privévliegtuig, die presentatrice Sanne Heyen deelde!

View this post on Instagram

Zin in!! #wedding #Ibiza

A post shared by Sanne (@sanneheyen) on

Bron: RTL Boulevard, Instagram.

Lees ook: