Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gigi Hadid overladen met kritiek na imitatie Melania Trump

Gigi Hadid overladen met kritiek na imitatie Melania Trump

Gigi Hadid overladen met kritiek na imitatie Melania Trump

Topmodel Gigi Hadid presenteerde zondagavond de American Music Awards (AMA’s). Tussen de optredens en uitreikingen van de artiesten door, maakte de blondine een grap waarbij ze Melania Trump nadeed. Dit viel echter niet in goede aarde en dus heeft het model nu haar excuses aangeboden.

Imitatie
Tijdens de AMA’s, waarbij Drake, Rihanna en Justin Bieber als grote winnaars uit de bus kwamen, zette het topmodel een briljante imitatie van Melania Trump neer. Met een zwaar accent zei de blondine: “Ik hou van mijn man, president Obama en van onze kinderen Sasha en Malia.” Hiermee verwees Gigi naar de speech van Melania Trump, die exact hetzelfde leek te zijn als de eerdere toespraak van first lady Michelle Obama.

Excuses
Kijkers konden deze grap echter niet waarderen en noemden het succesvolle model racistisch en gemeen. Op Twitter reageerde de 21-jarige Gigi op alle ophef rondom haar grap: “Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan iedereen die zich beledigd voelt en wens niets dan goeds voor ons land”, schreef ze. “Ik heb alles in het script dat ik te ver vond gaan verwijderd of aangepast. Wat overbleef, deed ik onder het mom van humor en zonder slechte bedoelingen.”

Bekijk hieronder het handgeschreven (!!) bericht van Gigi op Twitter. Da’s toch best een beetje classy, niet?

Bron: Telegraaf, RTL, Twitter

Lees ook: