Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beschuit met muisjes! StukTV-presentator Giel de Winter is vader geworden

Beschuit met muisjes! StukTV-presentator Giel de Winter is vader geworden

Beschuit met muisjes! StukTV-presentator Giel de Winter is vader geworden

De beschuitjes kunnen gesmeerd worden en de blauwe vlaggetjes opgehangen, wat Giel de Winter (30) is vader geworden! De StukTV-presentator maakt het heuglijke nieuws bekend op Radio 538 en meteen de naam van zijn pasgeboren spruit onthuld.

Giel de Winter vader geworden

Giel heeft een zoon gekregen, die thuis ter wereld is gekomen. “Het is een prachtige thuisbevalling geworden”, vertelt De Winter. “Ik heb volgens mij anderhalf uur achter elkaar staan huilen. Zo mooi. Het is niet te bevatten tot je het zelf meemaakt.”

Friese naam

Het jochie is afgelopen zondag geboren en luistert naar de naam Fedde. De Friese naam staat voor vrede en bescherming, legt Giel dinsdagochtend uit op de nationale radio. “Dat vonden we een mooie benaming.”

Zo min mogelijk online

Hoewel de StukTV-presentator voor zijn werk ontzettend actief is op sociale media, brengt hij zijn privéleven liever niet in beeld. Zo had hij niet gedeeld dat hij vader zou worden. Ook wil het stel het kind ook zo min mogelijk online laten zien en wil dat de jongen in alle rust kan opgroeien. “Thuis is zijn enige veilige plekje en dat moet zo blijven.” Ondanks dat heeft De Winter toch onderstaande foto met de pasgeboren baby op Instagram gepost. “Afgelopen zondag om 13:03 uur ben ik vader geworden van Fedde Giel de Winter. Welkom kleine vent”, begint de kersverse papa bij het kiekje. “Trotse ouders hier, moeder/vriendin maakt het goed (powervrouw)! Een prachtig stukje privé dat ik graag met jullie deel! Nu op naar slapeloze nachten.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Televisie

Giel de Winter is bekend van het YouTubekanaal StukTV. In 2014 verscheen hij voor het eerst op televisie, in het programma Roadtrippers. De presentator deed in 2017 mee aan de programma’s Het Perfecte Plaatje en The Big Escape. In beide shows kwam hij in de finale terecht, maar ging hij met de tweede prijs naar huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nieuwe Serie: ‘DE STILSTE SHOW’! NU ONLINE! Drop in de comments je mening..?! #linkinbio

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoe stil kun jij zijn als je in een bad vol met brandnetels terecht komt? .. ?? #kijktip #nieuweserie #stuktv

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?✌?

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram