Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Giel Beelen biedt excuses aan na onhandige tweet over Pinkpop-drama

Giel Beelen biedt excuses aan na onhandige tweet over Pinkpop-drama

Celebs
Giel Beelen biedt excuses aan na onhandige tweet over Pinkpop-drama

Giel Beelen noemt het ‘superheftig’ dat het voor mensen niet duidelijk is dat hij de aanrijding maandagochtend vroeg bij Pinkpop verschrikkelijk vindt. De 41-jarige Veronica-dj geeft wel toe dat de tweet die hij daarover de wereld instuurde “natuurlijk heel onhandig” was.

Lees ook
Radioruzie: Giel Beelen regelt stripper tijdens optreden Tim Knol en die is nót amused

‘Wel een topweekend gehad’

Giel stuurde in alle vroegte “met een dubbel gevoel” de tweet: “Treurig nieuws uit Landgraaf, succes aan alle betrokkenen. Ondanks dit einde heb ik wel een topweekend gehad.” Beelen: “Het was toen nog niet duidelijk dat er een dode was gevallen. Met die wetenschap hebben we de tweet de wereld ingestuurd. We zaten ermee, maar we gingen het wel gewoon over Pinkpop hebben.”

Niet ideaal

Al snel kreeg Giel veel kritiek over zich heen waardoor hij een excuus-tweet stuurde. “Ik snap niet dat er mensen zijn die eraan twijfelen of ik zoiets heftig vindt”, aldus de verbijsterde dj. Wel geeft hij toe dat de eerste tweet ook “niet ideaal” was als het alleen bij gewonden was gebleven. “Maar dan zou het niet zo pijnlijk zijn als het nu is.”

Dodelijk slachtoffer

Bij een aanrijding tussen een bestelbusje en een groep voetgangers bij de Pinkpop-camping in Landgraaf viel maandagochtend rond 04.00 uur een dode en raakten drie anderen zwaargewond. Het was een hit and run: de bus en de bestuurder zijn nog steeds spoorloos.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee