Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Giel Beelen sluit werktijd bij 3FM in stijl af!

Giel Beelen sluit werktijd bij 3FM in stijl af!

Giel Beelen sluit werktijd bij 3FM in stijl af!

Radiodj Giel Beelen heeft vanmorgen zijn laatste ochtendshow op de radio gemaakt, en eindigde de show op een unieke en bijzonde manier. Om de pers en het verwachte mediacircus rondom zijn laatste werkdag bij 3fm te vermijden, stopte de presentator zijn show anderhalf uur eerder. 

‘Ik ga gewoon weg’
De luisteraars hoefden niet te vrezen voor een radiostilte van anderhalf uur, want Giel besloot ter plekke het laatste stuk van zijn vaste ochtendshow vanuit de auto te maken. “Ik ga gewoon weg, fuck it. Ik ga er gewoon vandoor”, zei Giel tegen zijn luisteraars en nieuwslezer Joeri Stubenitsky. “Het is eigenlijk best wel een naaistreek omdat er allemaal persmensen komen en ongetwijfeld allemaal lieve collega’s maar ik hou hier gewoon niet van.”

Ochtendshow
De 39-jarige Giel Beelen startte zijn loopbaan bij 3FM in 2004, waar hij tot vandaag de ochtendshow genaamd ‘Giel’ verzorgde. Ieder werkdag van 06:00 uur tot 10:00 uur in de ochtend praatte hij zijn luisteraars wakker. Daarnaast presenteerde hij ook een programma in de nacht, wat onder de naam ‘Nachtegiel’ ging en liet hij zich acht keer in het Glazen Huis opsluiten tijdens Serious Request.

Tweets
Giel liet eerder al weten te gaan stoppen met zijn werk als dj bij 3FM. Over zijn keuze om te stoppen zij hij: “Ik ben het zeker niet helemaal zat, maar ben blij dat ik een keuze heb gemaakt.” Bekijk hieronder een tweet die Giel vanmorgen online plaatste, over de ludieke actie die hij uitvoerde tijdens zijn laatste ochtendshow.

Ook zijn collega Gerard Ekdom plaatste een tweet over de actie van Giel vanmorgen.

Bron: Telegraaf, Twitter.

Lees ook: