Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Giel Beelen biedt excuses aan voor smakeloze grap over Sylvana Simons

Giel Beelen biedt excuses aan voor smakeloze grap over Sylvana Simons

Giel Beelen biedt excuses aan voor smakeloze grap over Sylvana Simons

Vrijdag speelde Giel in de laatste seconden van zijn show op 3FM het spel ‘Raad de openingsplaat’ en op het einde werden er daarom chimpansee-geluiden afgespeeld. Het ging namelijk om een plaat van de band Gorillaz. Na de chimpansee-geluiden zei Giel echter: ‘rustig Sylvana’ en daarmee eindigde het programma. Deze smakeloze grap zorgde voor veel ophef en Giel heeft inmiddels zijn excuses aangeboden. 

NLD//Amsterdam/20160422 - Boekpresentatie Maestra, Sylvana Simons

Giel heeft vandaag twee keer zijn excuses aangeboden op de radio en zegt zelf: ‘Dit was smakeloos, het is niet goed te praten.’ Ook zegt hij: ‘het was een referentie aan een mediarel die al speelde, dit is niet iets wat ik heb verzonnen of wat ik ook vind. Maar ik kan me voorstellen dat dat er allemaal niet echt duidelijk uit naar voren kwam, het waren namelijk ook de laatste seconden en ja, je probeert eens een grap en soms mislukken ze faliekant. Dus mijn excuses aan diegenen die daardoor een rot weekend gehad hebben, Sylvana natuurlijk in het bijzonder.’

Met de mediarel doelde Giel op de discussie rondom de uitspraken van Johan Derksen over de presentatrice in het programma Voetbal Inside.

De volledige uitleg van en excuses van Giel kun je hier beluisteren.

Lees ook:

Giel Beelen schoffeert volslanke vrouwen

Giel Beelen biedt excuses aan

Oei! 10-jarig dochtertje Raffaëla Paton op intensive care

Bron: metronieuws.nl / 3fm.nl