Word abonnee

Kies nรบ voor een abonnement met korting

Abonneer nรบ met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beschuit met roze muisjes voor Monique Westenberg

Beschuit met roze muisjes voor Monique Westenberg

Beschuit met roze muisjes voor Monique Westenberg

Goed nieuws voor Monique Westenberg (43). Op Instagram laat ze weten dat ze gisteren opnieuw tante is geworden. Haar schoonzus Jerney is namelijk bevallen van haar derde kindje.ย 

Babyshower

Monique wilde haar schoonzus Jerney een week geleden nog in de watten leggen, maar dat liep toen toch allemaal iets anders. Jerney werd vanwege plotselinge ontsluiting namelijk opgenomen in het ziekenhuis. ‘Afgelopen weekend hadden we een babyshower gepland staan, maar daar plotselinge ontsluiting, zes weken te vroeg, lag deze dame ineens in het ziekenhuis’, vertelde Monique. Maar gelukkig bleek er niets ergs aan de hand te zijn en moest Jerney vooral goed rusten. ‘Dan maar thuis verrast met cadeautjes van al haar vriendinnen en familie, zodat in ieder geval alles in huis is voor als m’n nichtje op de wereld komt’, schreef Monique toen op haar Instagram-account.

Lees ook
Monique Westenberg verrast met nieuw, kort kapsel: ‘Ziet er beter uit dan ooit’

Nichtje

Gisteren kwam Monique met het nieuws dat haar nichtje dan eindelijk geboren is. Op Instagram deelt Monique een foto van haar pasgeboren nichtje. ‘Gisteravond is ons nichtje geboren. Chรฉ Marcella Maria ๐Ÿ’• Zusje van Day & Liv’, schrijft ze onder de lieve foto. Chรฉ is het derde kindje van Monique haar broer Mathieu Westenberg en haar schoonzus Jerney.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress