Je bent hier: Home > Celebs > Prachtgezin! Zo groot zijn de kids van Renate en Winston Gerschtanowitz al

Prachtgezin! Zo groot zijn de kids van Renate en Winston Gerschtanowitz al

Celebs
Prachtgezin! Zo groot zijn de kids van Renate en Winston Gerschtanowitz al

Een succesvolle carrière, een gespekte bankrekening en een mooi huis:Winston Gerschtanowitz heeft vrijwel alles wat zijn hartje begeert. Maar hij beseft zich maar al te goed waar het écht om draait: zijn gezin.

De presentator heeft niks te klagen, en dat komt voornamelijk door zijn gelukkige gezin. Hij deelt een foto met zijn vrouw Renate en hun twee zoons. “This is what it’s all about”, schrijft hij bij het kiekje. Onder meer Chantal Janzen, Daniëlle Oerlemans en Bas Smit reageren met hartjes onder de foto.

Lees ook
Happy new hair! Complimenten stromen binnen voor nieuwe look Renate Gerschtanowitz

Gelukkig gezin

Winston en Renate werden ooit gekoppeld door een gemeenschappelijke vriendin. De presentatrice was niet meteen enthousiast toen ze van het plan hoorde. Maar tijdens een etentje ontmoetten de twee elkaar en Renate was direct om. “We zaten die avond met elkaar aan tafel en ik was helemaal van slag. Meteen. Terwijl ik dat echt niet had verwacht. Ik dacht dit wordt een hele ongemakkelijke avond maar het werd dus bloedgezellig.” Het etentje mondde uiteindelijk uit in een langdurige relatie en in 2011 tot een huwelijk. Ze zijn de trotse ouders van Julian – die in augustus 2008 werd geboren – en Benjamin, die in juli 2010 ter wereld kwam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

THIS IS WHAT IT’S All ABOUT!!! ❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee