Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gewaagde cover foto voor Linda de Mol

Gewaagde cover foto voor Linda de Mol

Gewaagde cover foto voor Linda de Mol

Linda de Mol poseert altijd voor de cover van haar eigen tijdschrift Linda, maar deze keer werd het toch wel een bijzondere foto. Met behulp van Photoshop werd de 51-jarige Linda zo getransformeerd dat het lijkt alsof ze zanger is. En dat is nog niet alles, ze is ook nog eens naakt.

Trots staat Linda op de cover met haar handen op haar “babybuik”. Haar handen zijn strategisch geplaatst zodat er niets “onzedig” te zien is. Het thema van deze Linda is ‘Alles moet maar kunnen’ en er wordt onder anderen aandacht besteed aan moeders die op hun vijftigste nog aan kinderen beginnen. De cover is dus zeker toepasselijk.

In het blad vertelt Linda echter ook heel eerlijk dat ze er zelf niet meer aan zou moeten denken om als vijftiger nog een baby te hebben: “Als ik me nu voorstel dat ik er ‘s nachts vier keer uit moet en bij doorkomende tandjes, vaccinaties of een oorontsteking een hele nacht door moet halen, breekt het zweet me uit. Ik ben gek op baby’s, kan met weemoed denken aan die heerlijke Zwitsal-geur, die lekkere dikke bovenbeentjes, het eerste lachje, het eindeloze knuffelen. Maar op mijn 66ste in discussie met een puber van vijftien? No way.”

Foto: @LINDAnieuws

Bron: AD.nl

Lees ook: 

Babynieuws: Kim en Jaap verwelkomen een zoon

Ouders spelen Lion King na met pasgeboren baby

Gordon Ramsay wordt weer vader