Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gestolen sieraad van Kim Kardashian is teruggevonden!

Gestolen sieraad van Kim Kardashian is teruggevonden!

Gestolen sieraad van Kim Kardashian is teruggevonden!

Je hebt de afgelopen dagen vast wel wat meegekregen over de brutale beroving van realityster Kim Kardashian. Tijdens de Fashion Week in Parijs drongen vijf gewapende mannen het appartement van de 35-jarige ster binnen en beroofden haar van haar sieraden. Nu lijkt er echter een doorbraak in de zaak te zijn: één van de gestolen sieraden is namelijk terecht!

Het voorval houdt de gemoederen al ruim een week bezig. Het feit dat de indringers geweten lijken te hebben dat Kim op dat moment alleen was suggereert dat het een inside job was. De ster die wereldberoemd is dankzij social media heeft (voorlopig) besloten om minder actief te zijn op haar accounts en haar leven meer privé te houden. En niet alleen zij, maar ook andere leden van de Kardashian-familie hebben afspraken afgezegd.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Een foutje t.w.v. € 30.000

De Franse politie is druk bezig met de zaak en nu lijkt er een doorbraak te zijn. Een van de kettingen die door de indringers werd meegenomen is teruggevonden op straat. Het gaat om een diamanten kruis ter waarde van zo’n € 30.000. Blijkbaar waren de dieven toch niet zo goed georganiseerd. Behalve de ketting lieten ze ook duct tape en tiewraps achter in het appartement. Dit bewijsmateriaal wordt nu door de politie onderzocht op DNA en hopelijk brengt dit ze dichter bij de daders.

We houden je op de hoogte!

Lees ook:

Kim Kardashian slanker dan ooit, maar fans maken zich zorgen

Wow: Kim Kardashian wil stoppen met realityshow!

Aha! Zo neem je dus het beste een selfie volgens ervaringsdeskundige Kim Kardashian

Bron: hln.be / tmz. com