Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geruchtenmolen draait op volle toeren: ‘André en Sarah zijn uit elkaar’

Geruchtenmolen draait op volle toeren: ‘André en Sarah zijn uit elkaar’

Geruchtenmolen draait op volle toeren: ‘André en Sarah zijn uit elkaar’

André is stil op social media, al een paar weken. Dat is niets voor de zanger, want normaal gesproken post hij elke dag meerdere Stories op Instagram en zelfs ook meerdere posts. Ook zijn geliefde Sarah is een tijd stil geweest op de socials. Wát is er aan de hand?

De geruchtenmolen draait nu op volle toeren. Het zou over en uit zijn tussen André en Sarah.

Zij zegt het

Niets is nog zeker en niets is nog bevestigd door het management van André, maar door die stilte gaan mensen een hoop denken. En een hoop roepen. Zo ook influencer Yvonne Coldeweijer, die zich nogal bezighoudt met de twee bekende Nederlanders.

“Ik hoor van mijn bron dat André Sarah Soel heeft gedumpt. Bij het grofvuil gezet, aan de straatkant. Niet eens bij de kringloop! Hup, weg, de vuilnisbelt op! Sarah Soel is gedumpt.”

Of het waar is? Dat weet niemand. Yvonne lijkt een hoop details te weten over de breuk.

De details

“André is op zondagavond geland, hij is opgehaald door Rachel, helemaal vanuit Alicante. Ze zijn samen naar Nederland gevlogen en die avond heeft André Sarah Soel gebeld op FaceTime. Hij heeft haar gesproken en haar medegedeeld van: ‘Luister, ik kan het niet meer. Ik stop ermee.’”

Waarom? “Dat komt omdat André de laatste tijd steeds vaker verhalen heeft gehoord over Sarah Soel. Ja, sorry hoor André, maar deze verhalen hoor ik al een halfjaar. Ik ben blij dat je erachter bent gekomen. Er zijn een hele hoop aparte verhalen die rondgaan over Sarah Soel.”

Laatste foto samen

De laatste foto die Sarah deelde van zichzelf met Dré is gepost op 8 september. Daarna hebben we niets meer van het stel online gezien.

Of het allemaal echt zo is, moeten zowel Dré als Sarah en hun management nog bevestigen. Tot die tijd zijn het niets meer dan geruchten.

Lees ook
André Hazes is thuis: zanger gespot op Schiphol, maar zegt niet hoe het met hem gaat

Bron: YouTube, Instagram, Mediacourant | Beeld: Brunopress, Instagram