Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zou het echt? Gerucht gaat dat Donny Roelvink het bed heeft gedeeld met deze bekende presentatrice

Zou het echt? Gerucht gaat dat Donny Roelvink het bed heeft gedeeld met deze bekende presentatrice

Zou het echt? Gerucht gaat dat Donny Roelvink het bed heeft gedeeld met deze bekende presentatrice

Donny Roelvink (24) is alweer een aantal maanden single. Hij geniet momenteel volop van zijn vrijgezellenbestaan. Volgens roddelkoning Farja Farvardin heeft Donny Roelvink op een feestje verteld dat hij met een bekende presentatrice naar bed is geweest.

Het bed gedeeld

Farja Farvardin, beter bekend als Fawrynotsawry, was te gast bij een uitzending van Radio-538. Daar vertelt hij dat hij op een illegaal feestje is geweest, waar Roelvinkje Donny ook was. Donny genoot van het feestje en liet aan meerdere mensen naaktfoto’s zien van vrouwen met wie hij het bed heeft gedeeld. En niemand minder dan Bridget Maasland kwam voorbij.

Volgens Farja liet Donny vol trots een foto zien van presentatrice Bridget Maasland, waarmee hij naar bed is geweest. Of het gerucht waar is, is maar de vraag. Donny en Bridget hebben er allebei geen uitspraken over gedaan. Eerder gingen er ook geruchten dat Donny met Yolanthe aan het daten was, maar die werden ontkracht.

Lees ook
Zo ziet de knappe zus van Dave en Donny Roelvink eruit

Relatie Donny Roelvink

Donny en zijn ex Janice zijn een paar maanden geleden niet echt als vrienden uit elkaar gegaan. Op Instagram gaf hij een sneer naar zijn ex: “Als ik geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg, blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt. Je wordt bedankt.”

Volgens Janice zijn de twee niet met ruzie uit elkaar gegaan en ze zei op Instagram dat ze nog steeds gek op elkaar zijn. “Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei”, liet ze weten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress