Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gerard Joling zoekt nieuwe liefde!

Gerard Joling zoekt nieuwe liefde!

Gerard Joling zoekt nieuwe liefde!

Gerard Joling heeft een glansrijke carrière, maar gaat al langere tijd als single man door het leven. Nu is de 56-jarige Gerard wel toe aan een nieuwe liefde. En niemand minder dan dadio 538-dj Frank Dane gaat hem bij de zoektocht helpen.

Geer zoekt heer
In het programma programma De Frank en Vrijdag Show van Frank Dane, gaat de zoektocht naar de nieuwe grote liefde voor Joling van start. Hoe dit idee tot stand is gekomen? Dane vertelde in zijn show dat Gerard veelal over de liefde zingt, maar zelf al langere tijd geen liefde in zijn leven heeft. En daar moet volgens Frank verandering in komen.

Zoektocht
Mannen die wel een beschuitje met Gerard willen eten, kunnen zich aanmelden via de site www.geerzoektheer.nl. Daar moeten de potentiële nieuwe liefdes van Gerard een formulier invullen en een foto van zichzelf meesturen. Wie door de selectie heen komt, zou zomaar eens op de bank kunnen zitten bij Joling.

Selectie
Op wat voor mannen Gerard valt? “Ik wil een leuke, gezellige, spontane kerel. Sportief, vaste job, geen gezeik en niet moeilijk doen dat ik er vaak niet ben. En het is ook wel fijn als iemand er prettig uitziet.”

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: