Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Dít is hoe Gerard Joling er vroeger uitzag

Wow! Dít is hoe Gerard Joling er vroeger uitzag

Wow! Dít is hoe Gerard Joling er vroeger uitzag

Gerard Joling (60) bewijst dat hij altijd al glamorous is geweest. De zanger deelt op zijn Instagram een foto uit de oude doos. Met lange lokken en al. 

Inmiddels hebben vijfduizend mensen de foto van de jongere versie van Joling gezien en geliked.

No more Bolero

‘Wat een kop met haar nog!’, is een van de eerste reacties onder de foto. ‘Was dat uit in de tijd van no more Bolero?’, vraagt iemand. Twee mensen herkennen Gerard Joling uit Schagen. ‘Doet me denken aan een optreden in Igez in Schagen, georganiseerd door Radio Aurora en Radio Titan uit Schagen’ en ‘zo ken ik je nog vanuit de Speelwagen in Schagen.’

29 jaar

Hoe oud Joling op de foto is, dat staat er helaas niet bij. Uitgaande van zijn album No More Boleros, dat uitkwam in 1989, zou Joling op de foto rond de 29 jaar oud zijn. No more Bolero was de grootste solohit van de zanger. De hit stond een aantal weken op nummer 1 in Nederland en België.

Lees ook:
Even terugblikken: zó zag Erica Meiland er vroeger uit

Piepjonge Joling

Celebrity fotograaf William Rutten deelde vrijdag ook een foto van de piepjonge Gerard Joling. ‘Ik kwam deze foto tegen die ik in 1989 schoot, wat een jonge bekkies allemaal! Herkennen jullie iedereen nog? Als je er niet uitkomt, een paar tags staan in de foto!’, schreef hij bij de post.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story| Beeld: Brunopress