Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geer en Goor terug? Gerard Joling sluit toekomstige samenwerking met Gordon tóch niet uit

Geer en Goor terug? Gerard Joling sluit toekomstige samenwerking met Gordon tóch niet uit

Geer en Goor terug? Gerard Joling sluit toekomstige samenwerking met Gordon tóch niet uit

Gerard Joling sluit een toekomstige samenwerking met zijn Gordon, ondanks zijn eerdere uitspraken, toch niet uit. Aan ‘Veronice Superguide’ vertelt de zanger dat hij er voorlopig niet op zit te wachten, maar dat hij het in de toekomst misschien wel in een ‘andere vorm’ mogelijk is. 

Verschillende partijen

Aan ‘Veronica Superguide’ vertelt Joling: “Gordon staat bij Talpa onder contract en ik bij RTL. Die partijen zullen in de toekomst gaan fuseren. Misschien is alles tegen die tijd wel weer anders. Je moet altijd uitkijken met dingen uitsluiten, want je kunt niet bij voorbaat zomaar ‘nee’ zeggen”, zo luidt de reactie van Geer, die het dus nog wel ziet zitten om een samenwerking aan te gaan met Goor. “Ik sluit niet uit dat ik ooit nog met Gordon samenwerk.” En dat terwijl de zanger eerder duidelijk had aangegeven dat hij voor ‘geen enkel bedrag’ op de buis te zien zou willen zijn met zijn voormalig collega.

Lees ook
Gerard Joling wordt beschuldigd van plagiaat: ‘Totale onzin’

Emigreren naar Dubai

Gordon is onlangs met zijn nieuwe vlam Jeffrey naar Dubai geëmigreerd. Het was al bekend dat Gordon een flinke klap heeft opgelopen op het gebied van zijn veiligheid. Vorig jaar werd de zanger in zijn eigen huis beroofd en mishandeld. Hij laat weten dat hij dat moment nooit meer zal vergeten. Een van de redenen dat hij geëmigreerd is  naar Dubai is dus om zijn veiligheid. ‘Als je daar wat steelt, hakken ze je hand eraf’ zegt de zanger over zijn nieuwe woonplaats. Het is wel duidelijk dat het een verschrikkelijke nachtmerrie was en een hele nare ervaring. Vastgebonden worden terwijl ze een mes op je keel houden. Dat wil je echt niet meemaken.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLNieuws | Beeld: BrunoPress