Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een leuk stel! Stapelverliefde Geraldine Kemper showt nieuwe vriend

Wat een leuk stel! Stapelverliefde Geraldine Kemper showt nieuwe vriend

Wat een leuk stel! Stapelverliefde Geraldine Kemper showt nieuwe vriend

Woensdagavond ging een nieuw seizoen van ‘Rooijakkers Over De Vloer’ van start, waarin Art (44) een bezoekje bracht aan Geraldine Kemper (31). Onlangs verklapte hij al dat de presentatrice in de aflevering zou vertellen over haar nieuwe relatie. En inderdaad, Geraldine heeft het liefdesgeluk weer gevonden en laat zelfs een glimp van haar nieuwe vriend zien.

Nieuwe vriend Geraldine Kemper

Art gaat in de uitzending van Rooijakkers Over De Vloer bij Geraldine thuis langs, in Amsterdam. Ze woont in het huis dat ze in eerste instantie samen met haar ex Paul had gekocht. “We hadden 5,5 jaar een relatie, dus dit was wel een huis van ons samen”, vertelt ze erover. “Het was echt klote, maar het is ook goed dat je even alleen bent… en het ook alleen doet. En als dat voorbij gaat, het liefdesverdriet, dan is er ook weer plek voor wat anders.”

Heel erg verliefd

Gelukkig was dat alleen zijn voor Geraldine niet voor lange duur. In januari 2020 bevestigde ze haar breuk met Paul en in maart van datzelfde jaar leerde ze Freek uit Amsterdam kennen. Ze kwam met hem in contact via een vriend en een paar maanden later – sinds juli ongeveer – zijn de twee een setje. “Ik ben echt heel erg verliefd. Ik vind het ook heel leuk om dit hardop te zeggen”, aldus de dolgelukkige presentatrice. “Er hangt iets in de lucht, maar je zegt het de hele tijd niet. Want je denkt ook: ik moet wachten tot het moment dat je echt voelt ‘dit is het’. Maar ik ben heel erg verliefd (…) En dat maakt eigenlijk corona, heel die lockdown, best wel leuk.”

De tekst gaat verder onder de still.

nieuwe vriend geraldine freek foto

Pijnlijke breuk

In januari 2020 maakte Geraldine bekend dat zij en haar ex Paul na een relatie van vijf jaar uit elkaar gingen. “Helaas hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Liefde is prachtig, maar de situatie blijft natuurlijk treurig”, zei ze in een verklaring tegen RTL Boulevard. De presentatrice en Paul leerden elkaar kennen in de kroeg, waar hij op haar afstapte, vertelde ze eerder aan LINDA. In 2019 maakte ze in Shownieuws bekend dat zij en Paul samen een huis hadden gekocht. In januari deed ze een boekje open over de breuk én het feit dat ze rond haar dertigste levensjaar haar relatie zag stranden. De presentatrice gaf toe dat een combi van beide haar wél aan het denken heeft gezet.

Lees ook
Verbroken relatie rond 30e levensjaar heeft Geraldine Kemper aan het denken gezet: ‘Moet ik eitjes invriezen?’

Liefdesleven Geraldine

Vlak na de afgelopen kerstdagen was het liefdesleven van Geraldine Kemper al het gesprek van de dag. Toen werd gedacht dat de presentatrice de liefde had gevonden bij een vrouw, met wie ze een foto deelde op Instagram. De reacties onder de post leken te bevestigen dat de twee een setje waren. “Liefde”, schreef Lingo-presentator Jan Versteegh erbij. Tess noemde de twee een “mooi stel” en met de reactie van Talisia Misiedjan, die het management van Geraldine verzorgt, leek de cirkel rond. Uiteindelijk bleek uit de reactie van Geraldine dat het om één groot misverstand ging.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, still ‘Rooijakkers Over De Vloer’