Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: Geraldine Kemper deelt kwetsbare foto van haar huidziekte

Wauw: Geraldine Kemper deelt kwetsbare foto van haar huidziekte

Wauw: Geraldine Kemper deelt kwetsbare foto van haar huidziekte

De levens van bekende Nederlanders lijken vaak zo perfect, maar hun levens gaan ook niet altijd over rozen. Geraldine Kemper is niet bang om zichzelf van een kwetsbare kant te laten zien. De presentatrice krijgt vaak complimenten over haar uiterlijk, maar wat velen niet weten is dat ze last heeft van een huidziekte. Ze deelt haar verhaal met een confronterende foto op Instagram.

Kwetsbare foto

Op Instagram deelt Geraldine Kemper een kwetsbare foto waarop haar psoriasis te zien is. Bij de foto schrijft ze: ‘Welcome to my galaxy ⭐️ Onzeker. Boos. Jeuk. Krabben. Pijn. Sneeuw. Luipaard. Spikkels. Vlekjes. Dalmatiër:
Psoriasis. Ik haat het, maar het hoort ook bij me. Dit keer wilde ik het vastleggen en omarmen. Ook deze kant van mezelf laten zien, want ook zo mag ik er zijn ❤️’.

De Volendamse wordt overladen met lieve berichten. Arie Boomsma reageert onder de post met: ‘Sterk. ❤️’, Chantal Janzen reageert: ‘❤️’ en ook Tatjana Almuli plaatst een lieve reactie: ‘Mooi lieve ♥️’.

Programma’s

Geraldine begon haar carrière bij de publieke omroep. Na de programma’s Spuiten en Slikken en 3 op Reis van BNN ging ze het avontuur aan bij RTL. Op dit moment presenteert ze de programma’s Big Brother en Expeditie Robinson. De presentatrice werd zelfs van 2015 tot 2018 genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Daarnaast heeft ze meerdere keren in de top 10 van de FHM500 gestaan.

Psoriasis

Psoriasis is een chronische huidaandoening. Zo’n 300.000 mensen in Nederland hebben hier last van. De huidziekte wordt gekenmerkt door rode, samenvloeiende plekken die bedekt zijn met dikke schubachtige schilfers. Deze plekken kunnen erg jeuken en pijn doen, maar zijn niet besmettelijk. Naast de jeuk en pijn, is vooral de schaamte erg groot. Geraldine is niet de enige bekende persoon die er last van heeft. Ook Kim Kardashian heeft last van psoriasis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: Brunopress