Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stralend op de rode loper: Georgina Verbaan dolgelukkig met vriendin Maartje Wortel

Stralend op de rode loper: Georgina Verbaan dolgelukkig met vriendin Maartje Wortel

Celebs
Stralend op de rode loper: Georgina Verbaan dolgelukkig met vriendin Maartje Wortel

Na meerdere keren zoenend gespot te zijn, bevestigde Georgina Verbaan (40) in december opnieuw de liefde gevonden te hebben. Niemand minder dan schrijfster Maartje Wortel (37) bleek haar hart veroverd te hebben en het geluk spat er nog altijd vanaf, zo blijkt uit hun gezamenlijke verschijning op de rode loper bij de première van het tweede seizoen van de serie ‘ANNE+’.

Hoewel Georgina meerdere keren samen is geweest met een man, heeft ze nu het geluk gevonden bij Maartje – dochter van kleinkunstenaar Gerard Wortel. Maar echt een coming-out is het niet geweest voor de brunette. “Ik heb natuurlijk wel relaties met mannen, maar ik heb altijd in interviews gezegd dat ik op mannen én vrouwen val”, zegt ze voor de camera van RTL Boulevard.

Lang verhaal

Georgina deelt regelmatig een verliefde foto met Maartje op Instagram, maar veel laat ze niet los over hun romance. Ook wanneer gevraagd wordt hoe de twee elkaar ontmoet hebben, blijft het vaag. “Dat is echt een lang verhaal, daar hebben we geen tijd voor”, antwoordt het stel. Maartje grapt: “Meer een interview voor Zomergasten.”

Lees ook
Georgina Verbaan deelt eerste romantische foto met schrijfster Maartje Wortel

Heel blij

Dat het goed gaat tussen de schrijfster en Georgina, moge duidelijk zijn. “We zijn heel blij!”, roept de actrice. Toen ze samen werden gespot in december, gaf Verbaan vrijwel hetzelfde antwoord wanneer er gevraagd werd naar de intieme ontmoeting. Destijds wilde ze er nog geen label opplakken, maar zei ze wel het “heel gezellig” te hebben met de schrijfster.

De tekst gaat verder onder de video.

Liefdesleven Georgina

Van 2003 tot 2008 had Georgina een relatie met journalist en presentator Jort Kelder (55). Een paar jaar later – in 2010 – werd de brunette de trotse moeder van dochter Odilia Lilibet. De vader van het meisje is trompettist Rob van de Wouw (45), met wie de actrice destijds een relatie had.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💫

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, RTL Boulevard  | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee