Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Georgina Verbaan openhartig over liefdesleven: ‘Ik val toch vooral op vrouwen’

Georgina Verbaan openhartig over liefdesleven: ‘Ik val toch vooral op vrouwen’

Georgina Verbaan openhartig over liefdesleven: ‘Ik val toch vooral op vrouwen’

In het format Achter het Perfecte Plaatje blikt Georgina Verbaan terug op haar deelname aan het Perfecte Plaatje. Op het moment dat er een foto uit de film Anne+ tijdens het interview wordt getoond, begint de actrice openhartig over haar liefdesleven te praten.

In de film speelt Georgina de schrijfcoach van Anne. Ze geeft echter wel toe dat het meer om een cameo gaat. ‘Hoe kijk ik naar mezelf ten opzichte van de rol van Anne in de film? Ik zie de liefde niet echt als een probleem, maar als iets leuks, iets fijn wat je kan vieren,’ vertelt Verbaan.

Vrouwenliefde

De actrice vervolgt: ‘Ik ben er eigenlijk altijd wel open over geweest. Mensen dachten: is ze nu ‘opeens’ van de vrouwenliefde, maar dat het alle twee een optie was daar ben ik nooit stil over geweest.’ Momenteel is er geen speciaal iemand in haar leven. ‘Er is niet echt iets aan de hand nu in de liefde, dat is wel een beetje saai.’

Relaties

Georgina heeft een relatie gehad met acteur Tim Immers, tv-journalist en opiniemaker Jort Kelder en muzikant Rob van der Wouw. Samen net Van der Wouw kreeg de brunette 10 jaar geleden dochter Odilia. Twee jaar geleden werd Verbaan verliefd op schrijfster Maartje Wortel, wat tevens haar eerste echte vrouwenliefde is.

Lees ook
Bridget Maasland laat geen traan meer om liefdesverdriet: ‘De dood van Peter heeft me echt veranderd’

Veertig naderen

‘Ik moest blijkbaar de veertig naderen voor ik aan mezelf durfde toe te geven dat ik niet simpelweg op mannen én vrouwen val, maar toch vooral op vrouwen,’ vertelde de openhartige Georgina eerder in een dubbelinterview. Samen met Maartje deed ze mee met een interview waarin ze lesbische relaties bespreekbaar wilde maken. Helaas kwam er ook een eindje aan het sprookje van Maartje en Georgina, de twee gingen vorig jaar uit elkaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Brunopress