Je bent hier: Home > Celebs > Gemist: kijkers verbazen zich over ‘onmogelijke’ Christel in Married At First Sight

Gemist: kijkers verbazen zich over ‘onmogelijke’ Christel in Married At First Sight

Celebs
Gemist: kijkers verbazen zich over ‘onmogelijke’ Christel in Married At First Sight

In weer een nieuwe aflevering van Married At First Sight zagen we gisteravond hoe drie van de vier koppels zich (in een enkel geval ‘niet zo’) vermaakten op hun huwelijksreis en hoe het vierde stel na afloop van hun huwelijksdag vertrok naar een hotel voor de huwelijksnacht. Op Twitter werd er weer volop gekeuveld over het programma.

Lees ook
Het eerste ‘Married At First Sight’-stel is getrouwd en dít vond Twitter ervan

Gedoemd te mislukken

En dan in het bijzonder over kandidate Christel, die enkele uitzendingen eerder het huwelijksbootje instapte met Groninger Marcel. Waar het op de grote dag leek alsof de matchmakers dubbel en dwars raak geschoten hadden door hen te koppelen, wordt steeds meer duidelijk Christel liever vandaag dan morgen nog scheidt van haar kersverse man.

Zeurpiet

Natuurlijk kan het zo zijn dat er in real life inderdaad geen klik blijkt te zijn, dat je het gevoel hebt dat het niet gaat gebeuren, maar vele kijkers zijn van mening dat Christel werkelijk over ieder detail wel iets aan te merken heeft, alles afkraakt, niets goed vindt en haar huwelijk met Marcel 0,0 kans van slagen geeft. Haar gedrag frustreert Twitteraars mateloos; we pikten er de opvallendste tweets voor je uit.

Bekijk een fragment uit de uitzending, waarin Christel haar twijfels deelt met Marcel, in onderstaande video.

https://twitter.com/Queenofthesky44/status/981251236279341056

Ook Bram kijkt mee

Bram, die in het eerste seizoen gekoppeld werd aan Patty en nog stééds dolverliefd en gelukkig is met haar, volgt het nieuwe seizoen op de voet. Als een echte ervaringsdeskundige laat hij zijn kennis los op de koppels van 2018:

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Still uit uitzending 

Shoppen is altijd een goed idee