Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is een liefdesbaby de volgende stap? Sylvie Meis open over kinderwens met kersverse man Niclas

Is een liefdesbaby de volgende stap? Sylvie Meis open over kinderwens met kersverse man Niclas

Is een liefdesbaby de volgende stap? Sylvie Meis open over kinderwens met kersverse man Niclas

Zo’n twee weken geleden gaf Sylvie Meis (42) het jawoord aan de eveneens 42-jarige Niclas Castello en sindsdien gaan de twee als getrouwd stel door het leven. Of het nu binnenkort tijd is voor een volgende stap? Gezinsuitbreiding gaat er volgens de presentatrice in ieder geval niet komen, zo vertelt ze in een gloednieuw interview.

Huwelijk Sylvie Meis en Niclas Castello

Sylvie heeft eerder deze maand de dagen van haar leven gehad. Ze stapte in Florence in het huwelijksbootje met Niclas en noemde dat een van de mooiste momenten uit haar leven, terwijl het voor de kunstenaar een minder sprookjesachtig weekend zou zijn geweest. Sterker nog, hij zou zich “groen en geel” hebben geërgerd in Italië. Hoe dan ook zijn de twee ontzettend gelukkig met elkaar en hebben ze hun huwelijksreis er inmiddels al op zitten, waarvan de presentatrice een aantal foto’s heeft gedeeld.

Geen liefdesbaby

Waar fans zich niét op hoeven te verheugen, is een post met een zwangerschapsaankondiging. Een liefdesbaby van Sylvie en Niclas gaat er namelijk niet komen. “Het is goed zo”, aldus Meis tegenover Grazia. “Niclas en ik hebben besloten dat dit het is. We hebben een prachtig kind, Damián – mijn allerliefste zoon en zijn bonuskind – en that’s it. Ik ben nu tweeënveertig, ik heb het mooiste leven, ik heb mijn vrijheid, ik kan werken, ik kan reizen, het is goed zo. Dat is een heel bewuste keuze.”

Lees ook
Bizar: paparazzi dreigden bruiloft Sylvie Meis en Niclas met opzet te verpesten

Damián in Denemarken

Ook doet Sylvie een boekje open over het feit dat haar veertienjarige zoon, die zijn moeder naar het altaar begeleidde, afgelopen zomer bij zijn vader Rafael van der Vaart (37) in Denemarken is gaan wonen. “Het is heel moeilijk”, geeft de pasgetrouwde diva toe. “Elke dag vind ik het nog lastig om niet met mijn kind te kunnen ontbijten voordat hij naar school gaat. Ik moest echt mijn gevoel, emotie en ego opzij zetten om hem zijn dromen daar te kunnen laten verwezenlijken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Let’s get this party started ? ? Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

You’re always by my side ? ? Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A dream that I can call my own ♥️ ? Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Bron: Grazia.nl | Beeld: ANP, Instagram