Je bent hier: Home > Celebs > Zeker van zijn zaak: Johnny de Mol onthult of er nog gezinsuitbreiding komt

Zeker van zijn zaak: Johnny de Mol onthult of er nog gezinsuitbreiding komt

Celebs
Zeker van zijn zaak: Johnny de Mol onthult of er nog gezinsuitbreiding komt

Alweer bijna twee jaar geleden ging een langgekoesterde wens van Johnny de Mol (41) in verwachting: hij werd de trotse vader van zoon. Zo’n anderhalf jaar later zette zijn geliefde Anouk (38) nóg een jochie op de wereld. Verdere gezinsuitbreiding zit er volgens de presentator niet in; wat hem betreft blijft het bij zijn twee kinderen.

In het kader van hun presentatie van het programma We want more – dat inmiddels on hold is gezet – krijgen Wendy van Dijk (49) en Johnny een aantal lastige dilemma’s voorgeschoteld door Veronica Magazine. Een daarvan luidt: ‘Mijn ambitie in het leven is om overal ‘more’ van te krijgen’ óf ‘Ik vind het gevoel van steeds meer moeten of willen erg vermoeiend, dus probeer ik tevreden te zijn met wat er is’.

Geen kinderen meer voor Johnny

Johnny heeft daarop een duidelijk antwoord. “Ik hoef helemaal niet méér. Geen kinderen in elk geval”, aldus de vader van twee. “Het is privé en in mijn werk wel even goed zo. Less is more.”

Lees ook
Johnny de Mol deelt eerste foto pasgeboren zoon én onthult naam

Happy family

In april 2018 werden Anouk en Johnny de trotse ouders van hun eerste kindje samen, genaamd Johnny. Een aantal maanden later, in oktober, stapten de twee in het huwelijksbootje. Ze gaven elkaar het jawoord op een droomlocatie in de Algarve, Portugal, in het bijzijn van tout bekend Nederland. Vlak voor de kerstdagen van 2019 verwelkomde het stel hun tweede zoon, Fender. Uit een eerdere relatie heeft Anouk al een dochter die luistert naar de naam Kiki.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gefeliciteerd Kleine❤️ Alweer 1 jaar. Vanavond zal ik speciaal voor jou een nummer zingen bij Pauw #1jaar #kleinejohnny #trotsepapa #selwynsenatori

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

✨FENDER✨ 23-12-2019 ♥️🥰 ♥️ #merrychristmas 🎄✨

Een bericht gedeeld door Anouk de Mol – van Schie (@anouk_de_mol) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee