Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Van de ‘Bachelorette’ naar een nieuwe reeks tête à têtes: Gaby Blaaser weer begonnen met daten

Van de ‘Bachelorette’ naar een nieuwe reeks tête à têtes: Gaby Blaaser weer begonnen met daten

Celebs
Van de ‘Bachelorette’ naar een nieuwe reeks tête à têtes: Gaby Blaaser weer begonnen met daten

Met wat gebrek aan écht spraakmakende realitytelevisie – gelukkig staat een nieuw seizoen van Temptation al bijna voor de deur – moeten we het toch nog hebben van Gaby Blaaser en haar mannen. En de (voormalig?) Bachelorette kan wel iets onthullen over haar liefdesleven: ze is weer aan het daten.

Hoe zit het met Bas?

Maar niet met Bas Schothorstde ex van oud-vriendin Kimberley Klaver – zoals eerder misschien werd gedacht. Aan Shownieuws vertelt ze hierover: “Wij kenden elkaar al heel lang. Het was meer van: ‘Laten we een wijntje gaan drinken, want ik mag weer officieel de deur uit.’

Kleine verspreking

Alleen dan zegt Gaby Blaaser per ongeluk iets opvallends: “Het was geen officiële date. Ik mag officieel wel weer daten, maar dat is niet met hem.” Ze schrikt duidelijk van haar eigen opmerking – die doet vermoeden dat er dus wel een andere man in het leven van Gaby is – en maakt zich snel uit de voeten. Wie de man in kwestie is, is nog niet duidelijk.

Lees ook
Wacht even: hebben Rick Brandsteder en Gaby Blaaser tóch het bed gedeeld tijdens De Bachelorette?

Gaby baalt van ‘Bachelorette’-ophef

Ook wordt haar gevraagd naar alle ophef die ontstond na het programma. Veel van de mannen – Jordy, Joey, we’re looking at you – waren namelijk níet te spreken over het gedrag van de Bachelorette. “Ik vind het oprecht jammer. Ik had ook af en toe het gevoel van: ‘Wat gebeurt hier nu eigenlijk?’ Ik had liever dat we met z’n allen hadden gezegd: ‘Joh, het is niet geworden wat we hadden gehoopt, maar we hebben wel een hele mooie tijd gehad, iets heel moois neergezet en er allemaal iets van geleerd.'” Hoewel ze het jammer vindt dat het zo heeft moeten lopen, kijkt ze er zelf wel met een positief gevoel op terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😁Happy Monday😁

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bron: VIVA | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee