Je bent hier: Home > Celebs > Oelala: ‘Froukje de Both heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden’

Oelala: ‘Froukje de Both heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden’

Celebs
Oelala: ‘Froukje de Both heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden’

Froukje de Both zou de man van haar dromen gevonden hebben. Ze is gespot tijdens een intieme strandwandeling en deze man zou zomaar eens haar nieuwe vlam kunnen zijn.

“Ze waren volop van de zon en elkaars gezelschap aan het genieten bij een strandtent, waar ze heel de dag op een bedje lagen”, aldus een ooggetuige tegenover het tijdschrift Weekend, dat ook foto’s van Froukje en haar vermeende nieuwe liefde in handen heeft. “Het geluk straalde ervan af.”

Branding

Maar dat niet alleen, de twee zouden ook innig met elkaar hebben staan zoenen. “Voor wat meer privacy liepen ze romantisch hand in hand naar de branding om daar minutenlang met elkaar te knuffelen en te kussen”, eindigt deze insider.

Lees ook
Oelala: Froukje de Both deelt pikante foto en wordt overspoeld met complimenten

Liefdesleven

Froukje scheidde in 2012 van Jeroen te Rehorst, met wie ze in 2012 samen dochter Emma kreeg. De jaren erna was ze samen met radio-dj Niek van der Bruggen, maar die relatie liep afgelopen zomer na zes jaar op de klippen. Volgens Weekend zou de presentatrice nu gevallen zijn voor de charmes van piloot Jordy Jansen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee