Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Froukje de Both moet haar dochter missen en deelt emotionele foto

Froukje de Both moet haar dochter missen en deelt emotionele foto

Celebs
Froukje de Both moet haar dochter missen en deelt emotionele foto

Zo’n 10 jaar geleden bracht Froukje de Both haar prachtige Emma ter wereld. Met de vader van haar dochter is de presentatrice niet meer samen, en dat is dan ook de reden dat ze in de meivakantie een paar nachtjes bij papa logeert. 

Froukje biecht op dat ze het altijd weer slikken vindt om haar kleine meisje uit te zwaaien. “Toch altijd even een momentje als je kind naar haar vader gaat in de vakantie,” begint de blondine, “maar ben zo blij en dankbaar dat ze het zowel bij mama als papa zo fijn heeft en dat we zo’n blij kind hebben.”

Herkenbaar

Voor de volgers van Froukje is het een herkenbare tekst. “Pff, echt wel! Mis mijn zoon al vanaf het moment dat ze de straat uit rijden. Liefst bel ik elke dag!”, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: “Mooi gezegd❤️ hier hetzelfde gevoel… ze is heerlijk op vakantie met haar vader maar kan niet wachten tot ze weer terug is.”

Lees ook
Oelala: Froukje de Both deelt pikante foto en wordt overspoeld met complimenten

Dochter

Emma kwam eind 2008 ter wereld en is de dochter van Froukje en Jeroen te Rehorst, van wie de presentatrice in 2012 scheidde. In de jaren erna was ze samen met radio-dj Niek van der Bruggen, maar die relatie liep afgelopen zomer na zes jaar op de klippen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee