Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Frits Wester bevestigt nu toch break-up met Regina

Frits Wester bevestigt nu toch break-up met Regina

Frits Wester bevestigt nu toch break-up met Regina

RTL-verslaggever Frits Wester heeft bevestigd dat zijn relatie met de 26 jaar jongere Regina officieel voorbij is én dat hij al een nieuwe relatie heeft.

Frits Wester scheidde in augustus 2014 van zijn vrouw Marjolein. Hij zou zijn inmiddels ex-vrouw, met wie hij ruim twintig jaar samen was, meerdere keren hebben bedrogen. “Voor mij was nu de maat maat vol. Daarom heb ik in juli besloten een einde te maken aan ons huwelijk”, zei ze destijds daarover.

Geruchten

Dat de relatie met zijn ‘nieuwe’ vriendin Regina nu definitief voorbij is, komt als een verrassing. In mei liet Frits nog aan Privé weten heel gelukkig te zijn met haar, ondanks dat ze zo ver uit elkaar woonden. Regina woont en werkt in Friesland, terwijl Frits als politiek verslaggever natuurlijk altijd in de buurt van het Binnenhof moet zijn. “We genieten dus maar gewoon extra van de tijd die we wél samen hebben”, vertelt de 54-jarige RTL-verslaggever in mei nog tegen Privé.

 

De geruchten gingen echter al langer dat Regina en Frits niet meer samen waren, omdat hij al een tijdje niet meer bij haar huis in Leeuwarden gespot was. Nu lijkt de break-up dan toch echt een feit én is dus al een nieuwe ‘mevrouw Wester’, wat Frits volgens de Telegraaf de bijnaam de ‘Casanova van het Binnenhof’ oplevert.

Wester zelf heeft eerder aangegeven niet meer “over dat soort privédingen te praten, want de buitenwereld weet het altijd beter dan jijzelf.”

 

 

Lees ook:

 

Bron: Telegraaf, Nu.nl, Privé