Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Frits Sissing in opvallend SM-pak op de foto: ‘Hij kan het best hebben’

Frits Sissing in opvallend SM-pak op de foto: ‘Hij kan het best hebben’

Frits Sissing in opvallend SM-pak op de foto: ‘Hij kan het best hebben’

Afgelopen woensdag was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Het perfecte plaatje’ op de buis te zien. Dit seizoen doen de actrice Georgina Verbaan en presentator Frits Sissing mee. En zij zijn waren wel heél gedreven voor het perfecte plaatje.  

De wekelijkse strijd om de beste foto is weer van start gegaan. BN’ers kregen in de eerste aflevering de opdracht om een outfit en ruimte voor de tegenspeler te kiezen. De foto moest op een moment van betrappen geschoten worden. Georgina Verbaan werd niet heel blij van Frits zijn uitgekozen setting. Zij moest namelijk als vegetariër in een slagerij met een broodje vlees in haar mond poseren. De actrice pakte Frits terug door hem in een wel heel sexy pakje te heisen en fotograferen.

Lees ook
Yolanthe na lange tijd weer op de rode loper: oogverblindend in zwarte sexy galajurk

Frits in een SM-pakje

De presentator kreeg van Georgina de taak om een SM-pakje aan te doen en op een bed te gaan zitten. Tijdens de aflevering ging het los op social media. Kijkers lagen dubbel van het lachen. Een van de kijkers schrijft op Twitter “Ik krijg dit beeld nooit meer van mijn netvlies”. Ook zijn er kijkers die vinden dat Frits het pakje best kan hebben.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress