Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Krijgt Frenkie een Jong? Oranje-voetballer hint op komst eerste kindje met grote liefde Mikky

Krijgt Frenkie een Jong? Oranje-voetballer hint op komst eerste kindje met grote liefde Mikky

Krijgt Frenkie een Jong? Oranje-voetballer hint op komst eerste kindje met grote liefde Mikky

Voor de carrière van Frenkie de Jong (23) zetten de voetballer en zijn geliefde Mikky Kiemeney (22) een paar maanden geleden een groot besluit: de twee pakten hun koffers en emigreerden naar Barcelona. Het lijkt erop dat het stel inmiddels toe is aan weer een volgende stap in hun relatie. Als we de laatste geruchten mogen geloven, is de blondine namelijk zwanger van hun eerste kindje.

Kindje onderweg voor Frenkie de Jong en geliefde Mikky?

Door een veelzeggende kledingkeuze van Frenkie draait de geruchtenmolen op volle toeren. De FC Barcelona-speler, die ook voetbalt voor het Nederlands elftal, is namelijk gespot in een T-shirt met een nogal opvallende opdruk. Het Nike-teken zit verstopt in een geïllustreerde zak; zo eentje waarin ‘baby’s worden rondgebracht door ooievaars’. Wil de profvoetballer daarmee duidelijk maken dat hij en Mikky een kindje verwachten? Fans speculeren er in ieder geval op los en denken het zeker te weten. Het stel heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Droomleven

Frenkie de Jong leidt een leven waar veel leeftijdgenoten alleen maar van kunnen dromen. Op alle fronten gaat het de twintiger, die met zijn broertje Youri opgroeide in het Zuid-Hollandse Arkel, voor de wind. Na een vierjarig contract bij Ajax vertrok de middenvelder in de zomer van 2019 naar Spanje, om daar bij zijn droomclub FC Barcelona te gaan spelen. Er was een gigantisch transferbedrag mee gemoeid, al is Frenkie daar helemaal niet mee bezig. “Voor mijn zoon schijnt door Barcelona iets van 80 miljoen te zijn betaald. Waanzinnig bedrag, slaat nergens op. Frenkie maalt niet om geld, bij hem draait het om voetballiefde”, zei zijn vader, parkeerwachter John de Jong (57), er eerder over in MAX Magazine. Volgens de vader van Frenkie had de voetballer dat als baby al. “Als hij huilde, werd hij meteen stil als er een bal in zijn box werd gelegd.”

Liefde

In 2013 tekende Frenkie op 16-jarige leeftijd zijn eerste profcontract bij Willem II. Ook kwam de liefde op zijn pad. Hij kreeg gevoelens voor Mikky Kiemeney, een talentvolle hockeyster met wie hij in de klas zat op het Koning Willem II College in Tilburg. De blondine viel meteen in de smaak bij de familie De Jong, aldus vader John. “Een leuk, spontaan en intelligent meisje.”

Lees ook
Eén maand na de geboorte: Daley Blind en Candy-Rae Fleur onthullen éindelijk bijzondere naam dochter

Steun en toeverlaat

Mikky bleek een enorme steun voor Frenkie toen zijn ouders in 2013 scheidden. De voetballer ging er ogenschijnlijk vrij nuchter mee om, maar de breuk liet hem niet koud. Over deze pijnlijke levensfase vertelde zijn moeder Marjon Schuchard in 2018 in De Volkskrant: “Ik heb hem duidelijk gezegd: Kijk, jongen, je vader en moeder gaan scheiden, maar dat betekent niet dat jij moet verzaken. Dan moet je er juist voor gaan. Volg je hart.” Die woorden moeten in Frenkie’s oren hebben nageklonken toen hij in 2015 de kans kreeg om bij meerdere clubs een contract te tekenen. Frenkie koos voor Ajax, uiteraard gesteund door Mikky, met wie hij in 2019 aan zijn Spaanse avontuur begon. Vader John: “Mikky is met Frenkie meegegroeid.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram