Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kritiek op bioloog Freek Vonk omdat hij ‘nu al’ een boosterprik heeft gekregen: ‘Belachelijk’

Kritiek op bioloog Freek Vonk omdat hij ‘nu al’ een boosterprik heeft gekregen: ‘Belachelijk’

Kritiek op bioloog Freek Vonk omdat hij ‘nu al’ een boosterprik heeft gekregen: ‘Belachelijk’

Er worden momenteel duizenden boosterprikken gezet bij ouderen en zorgpersoneel. Maar als er toevallig een prik overblijft op een locatie, dan is dat een buitenkansje voor andere mensen. Ook Freek Vonk kon al een boosterprik krijgen, maar hij krijgt veel kritiek van volgers omdat hij ‘voordringt’.

Boosterprik Freek Vonk

Bioloog Freek Vonk (38) kon gisteren al een boosterprik krijgen, laat hij op Instagram weten. Veel volgers uitten hun ongenoegen over het feit dat de jonge, gezonde Freek al een prik heeft gehaald. Officieel kunnen namelijk alleen 80-plussers en zorgpersoneel momenteel een boosterprik krijgen. Hoe kan het dan dat Freek er ook al eentje heeft gehad?

Freek laat weten op Instagram dat de boosterprik een buitenkansje was: “De prik die ik kreeg was over op de desbetreffende locatie, dus een kans die ik niet kon laten liggen. Ik gun iedereen zijn of haar prik zo snel mogelijk! 🙏🏼 ❤️”. Freek had dus duidelijk gewoon geluk.

Lees ook
Zo ziet de nieuwe en 12 jaar jongere liefde van bioloog Freek Vonk eruit

Kritiek

Het commentaar van volgers is echter niet mals. “Beetje vreemd… Je bent toch nog lang geen 60+”, schrijft iemand. “Belachelijk”, reageert een andere volger. “Prima! Ik gun het jou en ieder ander van harte, maar hoe kan het dat jij hem nu al kan krijgen. Geen 60+, gezonde jonge man zonder onderliggend lijden, en niet werkzaam in de zorg. Snap je dat dit een beetje vreemd overkomt?”, vraagt een ander.

Andere mensen zijn wel blij dat Freek al een prik heeft kunnen halen. “Mazzelaar, moet je niet laten liggen!” en “Natuurlijk pak je die kans dus Freek groot gelijk👍super voor je!!!”, zeggen andere volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: RTLnieuws | Beeld: BrunoPress