Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Freek van Noortwijk reageert voor het eerst op relatiebreuk met Katja Schuurman: ‘Het doet pijn’

Freek van Noortwijk reageert voor het eerst op relatiebreuk met Katja Schuurman: ‘Het doet pijn’

Freek van Noortwijk reageert voor het eerst op relatiebreuk met Katja Schuurman: ‘Het doet pijn’

Freek van Noortwijk laat weer van zich horen nadat Katja Schuurman bekend had gemaakt dat de twee uit elkaar gaan. Op Instagram plaats hij een foto van Katja: ‘Ik wil je bedanken.’

Relatiebreuk

Katja liet met een foto op Instagram vorige week weten dat het huwelijk tussen haar een Freek is gestrand. “We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten”, schreef Katja onder de foto.

Ode aan Katja

En nu laat ook Freek dus weten dat hij zich volledig aansluit bij het verhaal van Katja. Hij deelt een foto van Katja met een lieve tekst. “Lieve Katja, bent oprecht een van de meest bijzondere personen die ik ooit heb mogen ontmoeten”, begint Freek zijn verhaal. “Jarenlang heb ik het mooiste van al jouw goede karaktereigenschappen naar boven gehaald en jij hebt dit andersom ook bij mij gedaan. Het doet pijn dat me dit aan het einde van onze relatie niet meer lukte, want je verdient iemand die dat te allen tijde doet.”

Lees ook
Huwelijk gestrand: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar

Bedankt

Freek bedankt Katja voor alle mooie ervaringen en avonturen die ze samen hebben meegemaakt. Ze zijn bijvoorbeeld op veel bijzondere plekken geweest samen en hij heeft haar naar de mooiste restaurants meegenomen. “Je was nogal leuk gezelschap om mijn passie daarvoor met me te delen.”. Ook blikt Freek nog even kort terug op hun bruiloft in 2019. Een jaar later kregen de twee samen hun dochter Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress