Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Free the nipple: Bella Hadid topless voor Vogue Paris!

Free the nipple: Bella Hadid topless voor Vogue Paris!

Free the nipple: Bella Hadid topless voor Vogue Paris!

Schamen voor je lichaam is iets waar model Bella Hadid fel op tegen is, en die mening onderstreept ze nog eens met haar nieuwste werk voor Vogue Paris. Onder het mom van #freethenipple, is het zusje van Gigi op de gevoelige plaat vastgelegd op een stijlvolle manier.

Mart & Marcus
De foto’s zijn genomen door fotografie duo Mert & Marcus, die onder andere ook Julia Roberts, Madonna en Victoria Beckham voor hun lens hadden staan. Hun werk heeft invloeden van de foto’s van fotograaf Guy Bourdin, en is onder andere te bewonderen in Vogue Paris, Vogue Italia en in campagnes voor merken als Gucci, Givenchy en Lancôme.

Taboe
Met de foto’s laat Bella duidelijk zien dat naakt totaal niet vulgair of ordinair hoeft te zijn, maar dat het juist ook een prachtige kunstvorm kan zijn. Nog een boodschap die de stijlvolle naaktfoto’s naar buiten brengen, is dat er op het laten zien van (vrouwen)tepels niet zo’n groot taboe hoeft te liggen.

#freeingthenipple
Het topmodel zelf heeft er het volgende over te zeggen:‘#Freeingthenipple for our French Vogue cover with my brothers @mertalas & @macpiggott. Thank you for opening my eyes to a new art form I love You! Thank you for the opportunity and experience @emmanuellealt @vogueparis and everyone for your support #LoveYourBody.’

Ongecensureerde foto’s
Op de cover van hét september issue van Vogue Paris, staat Bella samen met model Taylor Hill. Voor de ongecensureerde beelden zul je het tijdschrift moeten aanschaffen, want ondanks de stijlvolle foto’s zijn tepels nog altijd niet toegestaan door Instagram. Bekijk de foto’s van de spraakmakende shoot hieronder.

https://www.instagram.com/p/BJMzjSyArpN/?taken-by=olisatv

https://www.instagram.com/p/BJMv8E5AY23/?taken-by=hadidnews

Bron: NSMBL, Instagram

Lees ook: