Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fred van Leer laat eerder dan verwacht van zich horen na ziekenhuisopname: ‘Dit geeft mij zoveel kracht’

Fred van Leer laat eerder dan verwacht van zich horen na ziekenhuisopname: ‘Dit geeft mij zoveel kracht’

Celebs
Fred van Leer laat eerder dan verwacht van zich horen na ziekenhuisopname: ‘Dit geeft mij zoveel kracht’

Fred van Leer heeft misschien wel zwaarste dagen van zijn leven achter de rug. Een week geleden lekte er een seksvideo van hem uit en enkele dagen later werd hij plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel hij aankondigde voorlopig offline te gaan, heeft de bekende stylist nu tóch van zich laten horen op Instagram.

Hart onder de riem

Op het sociale platform heeft de stylist, die maandag het ziekenhuis mocht verlaten, een bijzonder bericht gedeeld. Hij plaatste een foto van een handgeschreven boodschap die hij van een verpleegkundige kreeg.

Krachtige woorden

“Ben zo geraakt door dit briefje dat ik kreeg van de allerliefste verpleegkundige in het ziekenhuis. Dit geeft mij zoveel kracht, net als alle ongelofelijk veel lieve reacties die ik heb gekregen. Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Dank jullie wel uit de grond van mijn hart”, schrijft Fred. Op het briefje staat in het Engels: “Vergeet nooit, God geeft zijn zwaarste gevechten aan zijn sterkste soldaten.”

Rustig bijkomen

Fred werd zondag om onbekende reden opgenomen “ter observatie”. Maandag liet zijn management weten dat hij het ziekenhuis verlaten had en “vertrokken is naar een onbekende locatie om bij te komen”. “Hij is erg moe, maar het gaat goed met hem”, liet ze weten.

Geen rozengeur en manenschijn

Afgelopen zomer verscheen een docu-drieluik over Fred van Leer op Videoland, waarin we de bekende stylist van een andere kant leerden kennen. In de serie deelt Fred zijn hoogte- en dieptepunten van 2019. Zo is onder meer te zien hoe moeilijk hij het heeft met de ziekte (MS) van zijn vader, die in een rolstoel zit. Ook spreekt hij over zijn ingewikkelde schoolverleden, zijn leven zonder liefdesgeluk, en de wijze lessen en inzichten die hij leerde over zichzelf.

Control freak

Verder wordt overduidelijk dat Fred carrière-wise is als een auto zonder werkende remmen. Half werk leveren bestaat niet, hij gaat tot het uiterste gaatje en neemt meer hooi op z’n vork dan de gemiddelde veeboer z’n hele leven bij elkaar zal zien. Perfectionisme is zijn middle name en hoewel documaker Jonathan de Jong richting gaf aan Fred’s drieluik, is er maar één iemand met de regie over zijn leven: Fred zelf. Als Fred die regie in de tweede aflevering even niet in eigen hand heeft, gaat het fout.

Lees ook
Fred van Leer na ‘horrorweekend’ opgenomen in ziekenhuis, #TeamFred trending op Twitter

Ziekenhuisopname

Het uitlekken van de seksvideo lag volledig buiten Fred’s macht, iets waarvan we inmiddels weten dat hij daar bijzonder moeilijk mee kan omgaan. Nadat zondag bekend werd dat Fred in het ziekenhuis was opgenomen, gonsde het dan ook direct van de geruchten over de reden van de opname. Er wordt druk gesuggereerd dat hij uit het leven wilde stappen, maar dat is door niemand bevestigd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee