Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vlak na ‘ergste ervaring uit zijn leven’ slaat noodlot opnieuw toe voor Fred van Leer: ‘Overvallen in woning’

Vlak na ‘ergste ervaring uit zijn leven’ slaat noodlot opnieuw toe voor Fred van Leer: ‘Overvallen in woning’

Celebs
Vlak na ‘ergste ervaring uit zijn leven’ slaat noodlot opnieuw toe voor Fred van Leer: ‘Overvallen in woning’

Leek Fred van Leer (44) net een beetje weer op te krabbelen na een roerige periode, dient de volgende rampspoed zich aan. De stylist is woensdagmorgen vroeg thuis overvallen en daarbij bedreigd met een vuurwapen.

PostNL-bezorgers

Dat meldt De Telegraaf na bevestiging van verschillende bronnen rondom het politieonderzoek. De overvallers zouden zich hebben voorgedaan als medewerkers van PostNL en om 7.45 hebben aangebeld bij de woning van van Leer. Vervolgens werd de presentator bedreigd met een vuurwapen. Dat Fred flinke klappen te verduren zou hebben gekregen en gewond zou zijn geraakt, zoals De Telegraaf melde, blijkt niet waar.

Gekneusde rib

Op Instagram heeft Fred inmiddels met een video zelf gereageerd op het incident om “wilde verhalen” zo snel mogelijk in de kiem te smoren. “Ik heb geen klappen gekregen. Die gasten die beneden aan de trap lagen wel. Ik lig dus níet in het ziekenhuis. Ik heb een gekneusde rib, dat doet inderdaad veel pijn. En door”, aldus de stylist, die zegt dolblij te zijn met de vele fijne mensen die er voor hem zijn in deze zware tijd. Fred doet vanmorgen aangifte van het incident.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Onderzoek

Volgens een politiewoordvoerster lijkt het er niet op dat er ook daadwerkelijk iets is meegenomen, maar dat moet nog onderzocht worden. De politie is druk bezig om de overvallers op te pakken. Ook is er uitgebreid sporenonderzoek gedaan in en rondom het huis. De overval gebeurt bijna twee maanden nadat mede-BN’er Gordon eveneens thuis overvallen en zwaar mishandeld werd.

Lees ook
Fred van Leer neemt belangrijk besluit na uitlekken privébeelden: ‘Ik ga voor mijn geluk’

Seksvideo

Fred van Leer gaat momenteel al door een heftige periode na het uitlekken van zijn seksvideo. “Ik heb mezelf iets aangedaan”, vertelde hij eerder geëmotioneerd in een video van 14 minuten op zijn Instagram. “Ik heb heel lang nagedacht of ik dit nou wel of niet moet zeggen, maar ik ga dit wel zeggen, want ik moet de regie in eigen hand nemen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee