Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fred van Leer na ‘horrorweekend’ opgenomen in ziekenhuis, #TeamFred trending op Twitter

Fred van Leer na ‘horrorweekend’ opgenomen in ziekenhuis, #TeamFred trending op Twitter

Celebs
Fred van Leer na ‘horrorweekend’ opgenomen in ziekenhuis, #TeamFred trending op Twitter

Op social media leven veel mensen mee met Fred van Leer, van wie zondag eind van de middag bleek dat hij in het ziekenhuis is opgenomen. Veel mensen spraken op social media hun steun uit voor de stylist en presentator met de hashtag #teamFred. De hashtag was zondagavond trending topic op Twitter.

Steun vanuit alle hoeken en gaten

“Houd je taai Fred van Leer. #TeamFred”, schrijft een volger. Een ander schrijft: “Weet niet wat er aan de hand is, ik weet niet wat er is gebeurd, maar hoop dat je er bovenop komt en alle steun en liefde krijgt die je nodig hebt! #TeamFred”. Weer een ander laat weten het vreselijk te vinden dat Van Leer in het ziekenhuis ligt. “Verschrikkelijk, Fred is een van de meest vriendelijke en benaderbare bekende Rotterdammers die ik ken! #TeamFred.”

Seksvideo

Donderdag lekte een seksvideo van Van Leer uit. “Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd”, schreef de stylist en presentator vrijdag op Instagram in een post waarin hij liet weten voorlopig offline te gaan om een en ander te verwerken. In diezelfde post bedankte hij voor de steun die hij ontving nadat bekend werd dat de beelden waren uitgelekt. “Ik ben enorm geroerd door alle lieve berichten en het medeleven.”

Geen rozengeur en manenschijn

Afgelopen zomer verscheen een docu-drieluik over Fred van Leer op Videoland, waarin we de bekende stylist van een andere kant leerden kennen. In de serie deelt Fred zijn hoogte- en dieptepunten van 2019. Zo is onder meer te zien hoe moeilijk hij het heeft met de ziekte (MS) van zijn vader, die in een rolstoel zit. Ook spreekt hij over zijn ingewikkelde schoolverleden, zijn leven zonder liefdesgeluk, en de wijze lessen en inzichten die hij leerde over zichzelf.

Control freak

Verder wordt overduidelijk dat Fred carrière-wise is als een auto zonder werkende remmen. Half werk leveren bestaat niet, hij gaat tot het uiterste gaatje en neemt meer hooi op z’n vork dan de gemiddelde veeboer z’n hele leven bij elkaar zal zien. Perfectionisme is zijn middle name en hoewel documaker Jonathan de Jong richting gaf aan Fred’s drieluik, is er maar één iemand met de regie over zijn leven: Fred zelf. Als Fred die regie in de tweede aflevering even niet in eigen hand heeft, gaat het fout.

Lees ook
Lichaam laat Fred van Leer opnieuw in de steek: ‘De vakantie ging niet volgens plan’

Ziekenhuisopname

Het uitlekken van de seksvideo lag volledig buiten Fred’s macht, iets waarvan we inmiddels weten dat hij daar bijzonder moeilijk mee kan omgaan. Nadat zondag bekend werd dat Fred in het ziekenhuis was opgenomen, gonsde het dan ook direct van de geruchten over de reden van de opname. Er wordt druk gesuggereerd dat hij een zelfmoordpoging zou hebben gedaan, maar dat is door niemand bevestigd. Het management van Van Leer liet weten dat hij ter observatie is opgenomen en dat hij in goede handen is. Er werden geen verdere mededelingen gedaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee