Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fred van Leer vertelt meer over brute overval: ‘Ik heb getrapt voor m’n leven’

Fred van Leer vertelt meer over brute overval: ‘Ik heb getrapt voor m’n leven’

Celebs
Fred van Leer vertelt meer over brute overval: ‘Ik heb getrapt voor m’n leven’

Een krappe twee weken na het uitlekken van privébeelden van Fred van Leer (44) en de heftige periode die volgde, heeft zich vanochtend een nieuw drama afgespeeld voor de stylist. Twee mannen hebben hem geprobeerd te overvallen in zijn woning, waarvan hij al kort verslag deed op Instagram. Een paar uur later vult hij zijn verhaal aan op social media én doet hij een boekje open tegenover RTL Boulevard. Aan het entertainmentprogramma vertelt hij extra veiligheidsmaatregelen te hebben genomen.

Fred van Leer overvallen

Woensdagochtend hebben twee overvallers zich voorgedaan als PostNL-bezorgers en aangebeld bij Fred van Leer. Hij vond het al vreemd dat er op dat moment iets bezorgd zou worden. “Het klopte aan alles niet. Hij liep namelijk de trap op met het pakketje, maar dat laten ze normaal altijd beneden achter in coronatijd.”

Overvallers uit huis getrapt

De stylist schoot meteen in de verdediging. “In een split second gaf ik hem zo’n harde trap dat hij naar beneden is gedonderd, van een hele lange trap.” Toen rende de tweede man naar boven. “Die hield me onder schot en heeft me bedreigd en zei ‘Ik schiet je dood'”, vertelt Fred. “Ik heb getrapt voor m’n leven. Ze vielen ook nog een keer allebei naar beneden.”

Letsel

De stylist is zelf over een grote bloempot gestruikeld, waar hij letsel aan over heeft gehouden. “Ik heb geen klappen gekregen. Ze zijn niet mijn huis binnengekomen, alleen mijn trappenhuis.”

Lees ook
Vlak na ‘ergste ervaring uit zijn leven’ slaat noodlot opnieuw toe voor Fred van Leer: ‘Overvallen in woning’

Extra veiligheidsmaatregelen

Na de overval heeft Fred gelijk aangifte gedaan en extra veiligheidsmaatregelen genomen. “En mensen hoeven zich geen zorgen om me te maken. Natuurlijk krijg ik weer een terugklap, maar het gaat goed. Ik heb hele fijne mensen om me heen.”

Seksvideo

Fred van Leer gaat momenteel al door een heftige periode na het uitlekken van zijn seksvideo. “Ik heb mezelf iets aangedaan”, vertelde hij eerder geëmotioneerd in een video van 14 minuten op zijn Instagram. “Ik heb heel lang nagedacht of ik dit nou wel of niet moet zeggen, maar ik ga dit wel zeggen, want ik moet de regie in eigen hand nemen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee