Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Paleis zonder Pruikie: Rogier (van Frank) voor het eerst gespot zonder zijn goed geföhnde, néppe coupe

Paleis zonder Pruikie: Rogier (van Frank) voor het eerst gespot zonder zijn goed geföhnde, néppe coupe

Celebs
Paleis zonder Pruikie: Rogier (van Frank) voor het eerst gespot zonder zijn goed geföhnde, néppe coupe

Rogier Smit (46) herkennen we natuurlijk aan zijn immer goed geföhnde coupe en volle haardos, maar dat kapsel heeft hij niet van nature. Sterker nog, er is een foto gelekt waarop de wederhelft (of niet meer?) van Frank Jansen (74) vrijwel onherkenbaar is. Hierop is de realityster namelijk te zien zónder pruik.

Rogier zonder pruik

Als Rogier voorbij komt op televisie is er één ding dat meteen opvalt: zijn kapsel. De realityster is dan ook nooit te betrappen op een bad hair day, te danken aan de pruik die hij op heeft. Naar verluidt is hij die gaan dragen nadat zijn haar uitviel door een immuunziekte.

Privéfoto

Dat hij een pruik draagt, heeft Rogier nooit onder stoelen of banken gestoken. Wél heeft hij onder de radar weten te houden hoe eruitziet zonder die volle haardos, tot nu. De Telegraaf heeft namelijk een privéfoto gelekt waarop het flamboyante RTL-gezicht te zien is zonder pruik, in gelukkigere tijden met ‘zijn’ Frank.

De tekst gaat verder onder de foto.

Serieuze crisis

Deze maand werd bekend dat het populaire tv-duo Frank en Rogier zich in een serieuze crisis bevindt: hun huwelijk én werkrelatie wankelen, nadat Frank (74) de vuile was buiten hing over Rogier (46). “Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen”, vertelde Frank in Privé. “Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen.”

Opnames stilgelegd

Ook zei Frank in de afgelopen weken veel reacties te hebben gekregen op het gedrag van Rogier op televisie. “Er is mij meerdere malen gezegd dat ik niet zo over me heen moet laten lopen”, zegt hij in het entertainmentblad. “De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnames zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden.”

Lees ook
Nieuw ‘Paleis voor een Prikkie’-duo valt niét in de smaak: ‘Slechte imitatie van Frank en Rogier’

Woedend

Rogier reageerde woedend toen Frank suggereerde dat hij afhankelijk van zijn partner zou zijn. “Frank’s verhaal heeft ook een andere kant, maar ik ben er nog niet aan toe om alles te vertellen. Dat zal ik later doen, in een boek!” In ieder geval bleek dat Frank zijn spullen had gepakt en was vertrokken naar hun huis in Frankrijk, terwijl Rogier achterbleef in Nederland en uiteindelijk ondergedoken bleek te zijn in de woning van Rachel Hazes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

E P I C …. @viva_nl 🐋🐋🐋

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Y A s s s s ….. 🐓🐓 @pascalevanreijn.fotografie

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Twitter, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee