Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Herenigd voor kerst? Frank doet na nodige verwarring boekje open over relatiestatus met Rogier

Herenigd voor kerst? Frank doet na nodige verwarring boekje open over relatiestatus met Rogier

Herenigd voor kerst? Frank doet na nodige verwarring boekje open over relatiestatus met Rogier

Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) leken altijd dolgelukkig te zijn met elkaar, maar een tijdje geleden werd duidelijk dat er tóch een donkere wolk boven hun huwelijk was komen te hangen. De twee deelden over en weer de ene na de andere sneer uit en het gerucht ging zelfs dat de scheiding al was aangevraagd. Dat laatste werd ontkend door beide mannen, maar hoe het dán zat met hun relatie, bleef gissen. Woensdag deelde Rogier een mysterieuze post (met een nogal opvallende tekst) op Instagram, waarna RTL Boulevard verhaal besloot te halen bij Frank. 

Mysterieuze én hoopvolle post op Instagram

Vanaf het moment dat Rogier de opmerkelijke post op social media heeft gegooid, draait de geruchtenmolen weer op volle toeren. Hij deelde namelijk een kiekje waarop te zien was hoe hij en Frank elkaar de hand schudden, met daarbij de tekst “We said yes”. Volgers begonnen meteen met speculeren. Waar hadden ze ja op gezegd? Zouden de mannen weer samen zijn? Of was het slechts voor een televisiedeal?

Relatiestatus Frank en Rogier

Over hun relatie schept Frank wat duidelijkheid. Hij laat aan RTL Boulevard weten dat hij en Rogier nog wél een setje zijn, maar de kerstdagen niet samen doorbrengen. “Het is zonder hem wel zo rustig”, aldus de oudste van het stel.

Lees ook
Verwarring alom: volgers Frank en Rogier snappen niets van mysterieuze (én hoopgevende) post

Huwelijksproblemen

Begin oktober werd bekend dat het huwelijk van Frank en Rogier in zwaar weer zou verkeren. “Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen”, zei Frank destijds in een interview met Privé. Bij die woorden bleef het toen niet. De twee waren zó klaar met elkaar dat Frank zijn spullen pakte en naar hun huis in Frankrijk ging, terwijl Rogier achterbleef in Den Haag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ? TV personality (@rogiersmit)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ? TV personality (@rogiersmit)

Bron: Weekend | Beeld: Brunopress, Instagram