Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Strijdbijl tussen Frank en Rogier duidelijk nog niet begraven: Smit doet opmerkelijke uitspraken over partner

Strijdbijl tussen Frank en Rogier duidelijk nog niet begraven: Smit doet opmerkelijke uitspraken over partner

Celebs
Strijdbijl tussen Frank en Rogier duidelijk nog niet begraven: Smit doet opmerkelijke uitspraken over partner

Een paar weken geleden werd bekend dat het huwelijk van Rogier Smit (46) en Frank Jansen (74) in zwaar weer zou verkeren. Vanavond gaan de twee in ‘Rooijakkers over de vloer’ in relatietherapie, want dat de crisis tussen beiden nog niet voorbij is, moge duidelijk zijn. De jongste van het stel heeft opnieuw olie op het vuur gegooid door een paar opmerkelijke uitspraken te doen over zijn levenspartner.

Ruzie Frank en Rogier

Onlangs deden beide mannen al een boekje open over de situatie; nu doet Rogier er weer een schepje bovenop. Volgens hem doet Frank zich “belangrijker voor dan hij is”, zo zegt hij tegen De Telegraaf. Smit stelt dat Jansen ook maar “uit een doodgewone familie uit Rotterdam” komt. Dat hij dus financieel afhankelijk zou zijn van zijn partner, is absoluut niet waar. “Ik durf te zeggen dat ik het qua afkomst van Frank win.”

Opgelucht ademhalen

Vrienden van Frank zouden in ieder geval opgelucht ademhalen als hij breekt met Rogier. “Elke dag dat gekibbel… geen enkel normaal mens houdt dat vol.” Sterker nog, een goede vriendin verklaart: ‘Zonder hem zou hij (Rogier, red.) nu niet dat luxueuze zorgeloze leven kunnen leiden als hij nu doet.”

Samenwerking

Toch zouden de twee inmiddels vrede hebben gesloten, maar vooral door hun samenwerking op zakelijk gebied. “Frank vindt het alleen vervelend om tegen RTL te zeggen dat de samenwerking moet stoppen”, zo stelt de bron. Frank is niet blij dat Rogier deze uitspraken nog heeft gedaan, ondanks de afgesproken mediastop.

Schuilen bij Rachel

Vorige week kon Story onthullen dat Rogier tijdens zijn relatiecrisis met levenspartner zijn toevlucht zocht in het huis van Rachel Hazes, die hem liefdevol onderdak verschafte. Inmiddels heeft Rogier het huis van Rachel Hazes verlaten en zijn heil elders gezocht. De moeder van André en Roxeanne legt uit: “Rogier wilde, nadat hij bij mij thuis even tot rust gekomen was, graag weer een eigen plekje.”

Lees ook
‘Paleis zonder Pruikie’-Rogier deelt zelf foto van zijn ‘kale’ hoofd en vergelijkt zichzelf met déze beroemdheid

Relatietherapie

Vandaag zullen Frank en Rogier uitgebreid hun zegje over de gespannen situatie doen in het programma Rooijakkers over de vloer op RTL4. Dat gesprek is gevoerd in gezelschap van een relatietherapeut.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

E P I C …. @viva_nl 🐋🐋🐋

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Y A s s s s ….. 🐓🐓 @pascalevanreijn.fotografie

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee