Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Alles weer koek en ei? Rogier prijst Frank liefdevol de hemel in op Instagram

Alles weer koek en ei? Rogier prijst Frank liefdevol de hemel in op Instagram

Celebs
Alles weer koek en ei? Rogier prijst Frank liefdevol de hemel in op Instagram

Al weken wordt er gefluisterd over de relatie van Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46). De twee konden tijdelijk niet met elkaar door één deur, wat de oudste van het stel deed besluiten om zijn koffers te pakken en een tijd in hun tweede huis in Frankrijk te verblijven. Volgens een gezamenlijke vriend waren de mannen zelfs uit elkaar, maar dat werd kort erna ontkend door Frank. Ze zouden juist keihard werken om weer nader tot elkaar te komen. 

Relatie Frank en Rogier

Waar Rogier onlangs nog flink wat olie op het vuur gooide door opmerkelijke uitspraken te doen over Frank, gebeurt nu juist het tegenovergestelde. Via zijn Instagram Stories heeft de realityster gereageerd op de geruchten over hun relatie en spreekt hij klare taal door te laten weten “dat er maar één liefde in mijn leven is en dat is Frank”.

Géén ander

Volgens sommige bladen zou Rogier alweer een nieuwe liefde hebben, maar dat spreekt hij ferm tegen. “Love rules”, schrijft Rogier bij een foto van hem en Frank, met een groot hartje erbij.

Door een dal

Frank en Rogier kwamen de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws vanwege hun relatieproblemen, die ze veelal in de media uitvochten. Toch denkt het stel er samen uit te kunnen komen. “We zijn vaker door een dal gegaan en altijd wisten we weer de weg naar elkaar terug te vinden. Dat hoort er nou eenmaal bij als je al twintig jaar samen bent,” liet Frank eerder tegenover het AD weten.

Lees ook
Snap jij het nog? Frank ontkent relatiebreuk met Rogier, ondanks alle geruchten

Videogesprek

Ook maakten de twee hun opwachting in Rooijakkers over de vloer. Tegen Art (die vorige week nog onder vuur lag) zei het stel dat het “zeker” goed zou komen tussen hen en ze hoe dan ook samen televisie zouden blijven maken. Tijdens de opnames leek dan ook alles koek en ei, maar na het vertrek van de presentator barstte tóch de bom. Hij besloot daarom Rogier uit te nodigen op de redactie, om de ruzie met Frank in een videogesprek uit te praten. “Er is heel veel gebeurd. Het was best heftig en dat is misschien nog licht uitgedrukt”, bekende Smit. “Maar ieder huisje heeft z’n kruisje. Het komt ook zeker wel goed, alleen moeten we wel veel met elkaar gaan praten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

S T A Y – S A F E 🌼🌼

Een bericht gedeeld door FrankJansen (@frankjansen070) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

E P I C …. @viva_nl 🐋🐋🐋

Een bericht gedeeld door 💎 TV personality (@rogiersmit) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Y A s s s s ….. 🐓🐓 @pascalevanreijn.fotografie

Een bericht gedeeld door 💎 TV personality (@rogiersmit) op

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee