Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Snap jij het nog? Frank ontkent relatiebreuk met Rogier, ondanks alle geruchten

Snap jij het nog? Frank ontkent relatiebreuk met Rogier, ondanks alle geruchten

Celebs
Snap jij het nog? Frank ontkent relatiebreuk met Rogier, ondanks alle geruchten

Al sinds het begin van deze maand is het ’t gesprek van de dag: de relatie van Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46). Het zou niet goed gaan tussen de mannen en de oudste van het stel had zelfs zijn koffers gepakt om een tijd in hun tweede huis in Frankrijk te verblijven. Alsof dat nog niet genoeg was, deed Rogier even later een paar opmerkelijke uitspraken over zijn partner en wist een vriend van het stel te onthullen dat de twee uit elkaar zouden zijn. Dat laatste blijkt nu tóch niet waar te zijn. Althans, als we de woorden van Frank mogen geloven.

Relatie Frank en Rogier

Op televisie zijn Frank en Rogier dan misschien onafscheidelijk, maar privé zou het er momenteel een stuk minder gezellig aan toe gaan. “Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft om met hem verder te gaan”, verklapte een bron dichtbij het stel aan De Telegraaf. Zelf ontkracht Jansen die uitspraak.

Frank ontkent relatiebreuk

Na het nieuwste gerucht over de relatiebreuk besloot RTL Boulevard contact op te nemen met Frank, om verhaal te halen. De realityster, die inmiddels weer op Nederlandse bodem is, liet weten nog wél samen te zijn met Rogier. “Frank zegt juist dat ze er samen weer hard aan werken om zowel hun relatie als tv-werk voort te kunnen zetten”, aldus Luuk Ikink in de uitzending van het entertainmentprogramma. “Ze praten wel weer samen, maar er moeten nog flinke stappen worden gezet.”

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Vrienden van oud ‘Paleis voor een Prikkie’-duo klappen uit de school: ‘Frank en Rogier zijn uit elkaar’

Videogesprek

Vorige week zeiden de mannen al tegen Art Rooijakkers (die eerder deze week onder vuur lag) dat het “zeker” goed zou komen tussen hen en ze hoe dan ook samen televisie zouden blijven maken. Tijdens de opnames leek dan ook alles koek en ei, maar na het vertrek van de presentator barstte tóch de bom. Hij besloot daarom Rogier uit te nodigen op de redactie, om de ruzie met Frank – die in hun tweede huis in Frankrijk verbleef – in een videogesprek uit te praten. “Er is heel veel gebeurd. Het was best heftig en dat is misschien nog licht uitgedrukt”, bekende Smit. “Maar ieder huisje heeft z’n kruisje. Het komt ook zeker wel goed, alleen moeten we wel veel met elkaar gaan praten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

E P I C …. @viva_nl 🐋🐋🐋

Een bericht gedeeld door 💎 TV personality (@rogiersmit) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Royal show Paleis Noordeinde shownieuws 22.55 SBS6

Een bericht gedeeld door FrankJansen (@frankjansen070) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Televizierringen…

Een bericht gedeeld door FrankJansen (@frankjansen070) op

Bron: Superguide.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee