Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Frank Lammers in een woordenwisseling met Wouter de Winther bij Beau

Frank Lammers in een woordenwisseling met Wouter de Winther bij Beau

Frank Lammers in een woordenwisseling met Wouter de Winther bij Beau

Gisteravond tijdens de uitzending van ‘Beau’ ontstond er een woordenwisseling tussen ‘Telegraaf’-verslaggever Wouter de Winther en Frank Lammers. De acteur sprak zich uit over het nieuws over het feestje van Amalia.

Lammers had commentaar op de manier waarop de verslaggever het nieuws naar buiten bracht. Dit viel echter niet in goede aarde bij Wouter.

Woordenwisseling

Net voor de uitzending publiceerde De Telegraaf  een artikel op hun website over prinses Amalia. De toekomstige troonopvolger zou te veel vrienden en vriendinnen hebben uitgenodigd voor haar 18de verjaardag. Wouter de Winther, de verslaggever die het artikel had gemaakt, schoof bij ‘Beau‘ aan om het nieuws toe te lichte.

Op zaterdag 11 december is er voor de prinses een verjaardagsfeest georganiseerd, vertelt De Winther aan tafel. “Daar zijn veel meer mensen langs geweest dan de coronaregels van het kabinet omschrijven. Je mag er maar vier ontvangen, maar onze tipgevers hadden het over een getal van honderd”, aldus De Winther . “De RVD zei: 21. Toen heb ik nog een keer gevraagd: weten jullie dat wel zeker? Zijn het er niet veel meer?”

De verslaggever vervolgt: “Maar in feite gaat het er niet eens over of het er dertig, veertig, vijftig of honderd zijn. De regel is vier, en dat wordt van alle andere jongens en meisjes ook gevraagd als die achttien worden. Dus dit is heel pijnlijk.”

Not amused

Wie ook aan tafel zit is Frank Lammers. De acteur reageert op de reactie van De Winther: “Ik wil niet de toon zetten voor deze avond – of misschien ook wel. Maar wáárom zeg je nou: ‘Nou, ze zeiden wel honderd?’ Dat is een beetje hijgerig. Ik denk: laat dat meisje met rust. Zeg dan gewoon: er waren te veel mensen. Als je niet zeker weet dat er honderd mensen waren, moet je dat hier ook niet op die manier zeggen.”

Beau probeert de sfeer goed te houden door een opmerking te maken over de kersttrui van Frank en een voetbalwedstrijd. Lammers zegt als laatste nog: “Nee, ik hou hier niet van.” De mening van Lammers valt bij de verslagggever niet in goede aarde en maakt een nare opmerking over een Jumbo-vacature en zegt: “Misschien moet je eerst het artikel lezen voordat je een mening hebt.”

Toon van de avond is gezet

Beau doet daarna een tweede poging om de boel te sussen en vrede te sluiten aan tafel: “We moeten toch de kerstgedachte in stand houden”. Het blijft stil aan tafel. De toon van de avond is ondanks dat Lammers het niet wilde toch gezet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | RTL