Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Frank onthult opmerkelijke reden achter radiostilte rondom relatiebreuk Rogier

Frank onthult opmerkelijke reden achter radiostilte rondom relatiebreuk Rogier

Frank onthult opmerkelijke reden achter radiostilte rondom relatiebreuk Rogier

Nadat bekend werd dat de relatie tussen Frank Jansen (75) en Rogier Smit (46) in zwaar verkeerde, hield het duo de gemoederen flink bezig. De twee vochten de boel uit via de media en deelden ‘en plein public’ de ene na de andere sneer aan elkaar uit, maar al een tijdje is het verdacht stil. En dat is niet omdat ze hun persoonlijke strubbelingen niet meer wíllen bespreken in de bladen en op tv, maar omdat ze het niet meer mógen.

Relatie Frank en Rogier

Hoewel Frank en Rogier op privégebied een paar roerige maanden achter de rug hebben, blijven de mannen samen televisie maken. Zo verschenen ze zo’n twee maanden geleden met z’n tweeën voor de camera’s van RTL Boulevard om te vertellen over de start van de opnames van Frank en Rogier checken in, waarbij hun relatieproblemen uiteraard ook – in tranen – ter sprake kwamen.

Eis van de baas

Dat laatste is iets wat we niet meer hoeven te verwachten, in ieder geval níet zolang de twee samen blijven werken voor RTL. “Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen”, onthult Frank aan De Telegraaf. Daarnaast laat hij weten dat hij niet denkt dat de persoonlijke sores hun medewerking aan het nieuwe programma De Druiventros: D’r op of d’r onder hebben beïnvloed. “De chemie tussen ons is niet uitgewerkt. We zijn volwassen mensen en we zijn bovendien professionals. Onze problemen hebben geen weerslag op ons werk. Meer kan en mag ik er niet over zeggen.”

Toekomst bij RTL

Over de toekomst van de twee bij RTL is nog veel onduidelijk. Volgens Frank ligt dat in ieder geval niet aan de motivatie van de interieurspecialisten. “Rogier en ik staan te popelen om weer aan de slag te gaan.”

Huwelijksproblemen

Begin oktober werd bekend dat er een donkere wolk hing boven het huwelijksgeluk van Frank en Rogier. “Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen”, zei Frank destijds in een interview met Privé. Bij die woorden bleef het toen niet. De twee waren zó klaar met elkaar dat Frank zijn spullen pakte en naar hun huis in Frankrijk ging, terwijl Rogier achterbleef in Den Haag.

Lees ook
Rogier in tranen over relatieproblemen met Frank: ‘Het heeft wel wat met me gedaan’

Geruchten scheiding

Waar eerst het hardnekkige gerucht ging dat het huwelijk – na meerdere pogingen – niét meer te redden was en de scheiding inmiddels was aangevraagd, lieten de twee slechts een dag later weten dat daar niets van klopte. “Het is je reinste lariekoek”, zei Frank toen. Rogier vulde hem aan met een paar veelzeggende woorden. “Spreken is zilver, zwijgen is goud.” Onlangs maakten de twee het nóg verwarrender met een mysterieuze post op Instagram. Kort erna werd bekend dat Rogier zijn eigen paleis (voor een prikkie #punintended) had gekocht in de Hofstad.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram