Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vrienden van oud ‘Paleis voor een Prikkie’-duo klappen uit de school: ‘Frank en Rogier zijn uit elkaar’

Vrienden van oud ‘Paleis voor een Prikkie’-duo klappen uit de school: ‘Frank en Rogier zijn uit elkaar’

Celebs
Vrienden van oud ‘Paleis voor een Prikkie’-duo klappen uit de school: ‘Frank en Rogier zijn uit elkaar’

Al een paar weken luiden de geruchten dat de relatie van Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) in zwaar weer zou verkeren. Beiden deden een boekje open over de problemen en Smit gooide even later wat extra olie op het vuur door een paar opmerkelijke uitspraken te doen over zijn partner. Waar het stel onlangs en plein public in therapie ging, lijkt het er inmiddels op dat het niet heeft mogen baten. Frank en Rogier zouden namelijk uit elkaar zijn.

Frank en Rogier uit elkaar?

Volgens een vriend van het stel is Frank er inmiddels achter dat het “totaal geen zin heeft om met Rogier verder te gaan”, zo onthult de bron aan De Telegraaf.

‘Paupers’

Naar eigen zeggen heeft de insider meegemaakt dat Rogier het leven van Frank binnenstapte en leek Smit een aardige, innemende jongen. “Maar net zo snel zie je zijn andere kant. Rogier is altijd dominant aanwezig”, vertelt de bron. “Hij is niet geïnteresseerd in andere mensen, bij Rogier draait alles om Rogier. En mensen die hem niet goed zijn gezind, noemt hij ’paupers’. Misschien is dat wel het woord dat hij het meest gebruikt.”

Lees ook
Strijdbijl tussen Frank en Rogier duidelijk nog niet begraven: Smit doet opmerkelijke uitspraken over partner

Videogesprek

Zelf zeiden de mannen vorige week nog tegen Art Rooijakkers (die eerder deze week onder vuur lag) dat het “zeker” goed zou komen tussen hen en ze hoe dan ook samen televisie zouden blijven maken. Tijdens de opnames leek dan ook alles koek en ei, maar na het vertrek van de presentator barstte tóch de bom. Hij besloot daarom Rogier uit te nodigen op de redactie, om de ruzie met Frank – die in hun tweede huis in Frankrijk verbleef – in een videogesprek uit te praten. “Er is heel veel gebeurd. Het was best heftig en dat is misschien nog licht uitgedrukt”, bekende Smit. “Maar ieder huisje heeft z’n kruisje. Het komt ook zeker wel goed, alleen moeten we wel veel met elkaar gaan praten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

S T A Y – S A F E 🌼🌼

Een bericht gedeeld door FrankJansen (@frankjansen070) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

E P I C …. @viva_nl 🐋🐋🐋

Een bericht gedeeld door 💎 TV personality (@rogiersmit) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Y A s s s s ….. 🐓🐓 @pascalevanreijn.fotografie

Een bericht gedeeld door 💎 TV personality (@rogiersmit) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee