Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Legt reality-succes bom onder huwelijk Frank en Rogier? Mannen ruziën en verblijven in aparte huizen

Legt reality-succes bom onder huwelijk Frank en Rogier? Mannen ruziën en verblijven in aparte huizen

Celebs
Legt reality-succes bom onder huwelijk Frank en Rogier? Mannen ruziën en verblijven in aparte huizen

Frank Jansen (74) en Rogier Smit (45) kennen we natuurlijk als het voormalige duo van ‘Paleis voor een Prikkie’ en sinds dit televisieseizoen van hun eigen programma ‘Frank en Rogier Checken In’. Ook in het dagelijks leven zijn de twee samen, maar dat zou momenteel niet zo goed gaan. Sterker nog, hun huwelijk zou in zwaar weer verkeren.

Huwelijksproblemen Frank en Rogier

In een interview met Privé laten beide mannen weten even klaar met elkaar te zijn. Het divagedrag van Rogier staat Frank dan ook totaal niet aan. “Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogiers houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen.”

Opnames stilgelegd

Ook vertelt Frank de afgelopen weken veel reacties te hebben gekregen op het gedrag van Rogier op televisie. “Er is mij meerdere malen gezegd dat ik niet zo over me heen moet laten lopen”, zegt hij in het entertainmentblad. “De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnames zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden.”

In een boek

Rogier reageert woedend wanneer Frank suggereert dat hij afhankelijk van zijn partner zou zijn. “Frank’s verhaal heeft ook een andere kant, maar ik ben er nog niet aan toe om alles te vertellen. Dat zal ik later doen, in een boek!” In ieder geval heeft Frank nu zijn spullen gepakt en is vertrokken naar hun huis in Frankrijk, terwijl Rogier achterblijft in Den Haag.

En hun programma’s dan?

Hoe moet dat nu met de populaire televisieshow van de heren? Fans hoeven zich volgens het duo geen zorgen te maken. “Wat er ook gebeurt, we zullen aan onze contractuele verplichtingen moeten blijven voldoen. Op dit moment maak ik me nog geen zorgen.”

Lees ook
Nieuw ‘Paleis voor een Prikkie’-duo valt niét in de smaak: ‘Slechte imitatie van Frank en Rogier’

Geen behoefte aan open relatie

Opmerkelijk genoeg vertelden Frank en Rogier onlangs nog over hun relatie in VIVA, en lieten de mannen weten nog altijd gelukkig te zijn met elkaar. Ze zeiden dan ook geen behoefte te hebben aan een open relatie. “Ik ben sowieso niet van de threesomes, foursomes, sixsomes… net Twister, weet je wel: dan zit er ergens weer een arm of een been, schiet niet op”, aldus Rogier. “Ik krijg wel veel aandacht van andere mannen, maar doe er niks mee.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

E P I C …. @viva_nl 🐋🐋🐋

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A H H – Y E s s s @allantheexplorer 👈🏻👈🏻

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

L e V e N … @pascalevanreijn.fotografie 👍🏻 @levenmagazinedenhaag ❤️

Een bericht dat is gedeeld door @ rogiersmit op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee