Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Foto’s: Fred van Leer neemt Roxeanne Hazes mee trouwjurken shoppen

Foto’s: Fred van Leer neemt Roxeanne Hazes mee trouwjurken shoppen

Foto’s: Fred van Leer neemt Roxeanne Hazes mee trouwjurken shoppen

Na de aankondiging van haar verloving met vriend Erik Zwennes begin maart bleef het wat de huwelijksvoorbereidingen stil rondom Roxeanne Hazes. Toch blijkt de zangeres achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen: zo was ze vandaag met stylist Fred van Leer op stap om bruidsjurken te passen. Volgers van Fred werden op Instagram getrakteerd op de eerste beelden van Roxeanne in maagdelijk wit.

Lees ook
Roxeanne Hazes is verloofd!

Sneak peak
Met niemand minder dan de bekendste stylist van ons land startte Roxeanne vandaag – onder het genot van een glaasje bubbels – haar zoektocht om dé jurk te vinden voor haar grote dag. De voorbereidingen zijn in volle gang en Fred kon het niet laten om alvast wat beelden van de toekomstige bruid te delen. “Deze wordt het toch niet, dus die kan ik wel laten zien”, aldus Fred in één van de korte video’s.

Van truttig tot glamour
Op Instagram Stories zien we Rox in onder meer een ietwat truttig, klassiek model in crèmekleur. Ook past ze een exemplaar met wat meer glamour: een diep decolleté, veel glinster en veel lagen stof. Van een paar witte ballerina’s krijgt Fred zowat braakneigingen, maar Roxeanne lijkt comfortabel kunnen dansen op de bruiloft toch ook best belangrijk te vinden.

In wat voor jurk zie jij Rox naar het altaar lopen: zo’n sexy glamourjapon, of toch een keuriger en kuiser ontwerp?