Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Foto’s: heeft Cupido toegeslagen bij Douwe Bob?

Foto’s: heeft Cupido toegeslagen bij Douwe Bob?

Foto’s: heeft Cupido toegeslagen bij Douwe Bob?

Zanger Douwe Bob zingt maar al te graag over de liefde, maar haalt de inspiratie voor zijn songteksten momenteel niet uit eigen ervaringen. Althans, dat is wat we dachten. Want de 23-jarige Douwe is gespot met een brunette aan zijn zijde!

Kreta
De Songfestival-kandidaat vierde afgelopen week vakantie op het Griekse eiland Kreta, waar hij genoot van zon, zee, strand en de ‘lekkerste vis ooit’. Op Instagram deelt hij dan ook het ene zonnige kiekje na het andere, maar wat hij achterwege laat op zijn account is het delen van zijn vermeende nieuwe liefde. Zo bericht de Telegraaf afgelopen weekend.

Liefdesgeluk
Het liefdesgeluk zou de succesvolle singer-songwriter weer toelachen, want op Kreta werd Douwe ‘zeer verliefd’ gespot met een meisje bij zich. De twee werden tijdens zijn vakantie meerdere malen samen gespot. Een bron zegt tegenover de krant dat hij en het meisje, dat luistert naar de naam Max, niet van elkaar konden afblijven. Bekijk de foto hier!

Summer romance
Douwe Bob zei afgelopen mei nog gelukkig te zijn in de liefde en een lief meisje te hebben gevonden. Die relatie was echter van korte duur: vorige maand onthulde de zanger dat hij geen vriendin meer had. Zou hij dan nu een summer romance hebben?

Bekijk hieronder een aantal foto’s die Douwe van zijn vakantie deelde op Instagram.

View this post on Instagram

Kreta!!! @?

A post shared by ????? ??? (@douwebob) on

View this post on Instagram

I got it made! #ineededthis #crete?? #islandlife

A post shared by ????? ??? (@douwebob) on

Bron: Grazia

Lees ook: