Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > #FlashbackFriday: zó zagen de zusjes Maxime en Montana Meiland er vroeger uit

#FlashbackFriday: zó zagen de zusjes Maxime en Montana Meiland er vroeger uit

Celebs
#FlashbackFriday: zó zagen de zusjes Maxime en Montana Meiland er vroeger uit

Tegenwoordig is er bijna niemand die ze niet kent: de familie Meiland. De vrolijke blondines Maxime (24) en Montana (26) Meiland zijn inmiddels net zo bekend als hun vader Martien, en daarom wordt het eens tijd dat we een kijkje in de oude doos gaan nemen. Want hoe zagen de meisjes er eigenlijk uit vóór ‘Chateau Meiland’? 

Maxime en Montana Meiland vroeger

Net als voor hun vader Martien was Chateau Meiland niet de eerste keer dat de zussen Maxime en Montana Meiland op de beeldbuis te zien waren. Zo verschenen de dames in 2006 al in het TROS-programma Ik Vertrek. Hoe stonden Maxime en Montana Meiland vroeger voor de camera? Wij hebben de beelden.

Jonge koppies

Veertien jaar geleden deed de familie Meiland mee aan het tv-programma Ik Vertrek. Het gezin vertrok toen naar Frankrijk om een kasteel in de buurt van Parijs te verbouwen en daar een bed & breakfast te starten. Maxime en Montana Meiland waren toen nog maar tien en twaalf jaar. Hoewel het programma vooral om Martien en Erica draaide, zagen we de twee meiden geregeld voorbijkomen. Een jaar later waren ze opnieuw te zien in een speciale aflevering van Ik Vertrek waarin werd teruggekeken naar het eerste grote avontuur van de Meilandjes. Hieronder zie je hoe Maxime en Montana Meiland vroeger op beeld verschenen. Wat een jonge koppies!

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

maxime-montana-meiland

Montana (links) en Maxime (rechts) Meiland in Ik Vertrek. Benieuwd naar de volledige aflevering van Ik Vertrek? Die bekijk je hier.

Chateau Meiland

Nadat het gezin twee jaar in Frankrijk woonde, keerden de Meilandjes terug naar Nederland. In 2018 deed de familie nog een poging om een leven op te bouwen in Frankrijk. Martien Meiland en zijn gezin kwamen toen in contact met Talpa Network, waarna ze op de voet gevolgd werden in de realityserie Chateau Meiland. Inmiddels is het gezin wederom teruggekeerd naar Nederland.

Lees ook
Wat ééénig! Zusjes Maxime en Montana Meiland krijgen eigen programma

Eigen programma

Hoe vergaat het de gezusters Meiland nu? Beide dames zijn nog altijd te zien in Chateau Meiland. Binnenkort gaan we nog meer zien van Maxime en Montana, want de twee krijgen een eigen televisieprogramma op SBS. In het nieuwe programma gaan ze zwangere vrouwen helpen met het inrichten van de babykamer. Wanneer het duo op tv verschijnt met de nieuwe show is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee