Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine en Jada delen prachtige moeder-dochterfoto’s: ‘Beeldschoon!’

Leontine en Jada delen prachtige moeder-dochterfoto’s: ‘Beeldschoon!’

Leontine en Jada delen prachtige moeder-dochterfoto’s: ‘Beeldschoon!’

Voor Leontine Borsato (52) – of moeten we al Ruiters zeggen? – heeft 2020 geen gemakkelijke start gehad. Gelukkig vindt de ex-geliefde van Marco (53) de nodige steun bij haar zeventienjarige dochter, met wie ze nu een prachtige foto deelt op Instagram.

Leontine en Jada

Op het kiekje dat Leontine deelt, is te zien hoe ze naast Jada op bed zit in matching badjassen. Met hun handen vormen de twee een hartje. “Love you”, schrijft de brunette erbij. Ook haar dochter deelt de foto, samen met nog een ander plaatje waarop ze samen met haar moeder te zien is.

Onbetaalbaar

Het regent complimenten voor Leontine en Jada. “Prachtig deze liefde tussen moeder en dochter! Jullie zijn beeldschoon”, luidt een van de vele reacties. Andere fans noemen de twee “knappe meiden” en kunnen hun band niet anders omschrijven dan “onbetaalbaar”. “Wat een rijkdom”, besluit een volger.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Love you ?

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Familiefoto

Onlangs liet Jada al weten altijd achter haar ouders te staan, wat er sinds de aankondiging van de plotselinge breuk ook gezegd wordt. “One family”, schreef ze bij een foto van heel het Borsato-gezin. “Forever and always.” Daarbij had ze nog een belangrijke boodschap: “Nobody can break us.” Naar alle waarschijnlijkheid was de foto afgelopen zomer in Italië gemaakt, toen Marco en Leontine samen met hun kinderen genoten van een zonovergoten vakantie.

Lees ook
Scheiding definitief? ‘Leontine doet afstand van achternaam Borsato’

Breuk Marco en Leontine

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De twee waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram