Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Floortje Dessing wint belangrijke Canadese mediaprijs

Floortje Dessing wint belangrijke Canadese mediaprijs

Floortje Dessing wint belangrijke Canadese mediaprijs

Floortje Dessing heeft alweer een grote mediaprijs in de wacht gesleept. Eerder werd de presentatrice al bekroond tot Omroepvrouw van het jaar en won ze de Gouden Televizier-Ring 2016. Maar nu heeft Dessing haar eerste buitenlandse prijs bemachtigd voor haar programma Floortje Terug Naar Syrië. ‘Over the moon’, schrijft de blondine op Twitter.

Lees ook: Floortje Dessing Omroepvrouw van het jaar!

De prijs werd maandagavond uitgereikt tijdens de 39e editie van het BANFF World Media Festival in Canada. Dit is een erg belangrijk evenement, waarbij alle grote namen uit de mediawereld aanwezig zijn. Het festival wordt daarom ook wel de ‘Olympische Spelen van de televisie’ genoemd.

Op Twitter laat de 46-jarige presentatrice weten dat ze met haar programma Floortje Terug Naar Syrië gewonnen heeft, maar dat de competitie erg zwaar was. De prijs die ze met haar team in de wacht heeft gesleept, is de Rockie Award voor ‘best social & imvestigative program‘.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, Twitter