Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Floortje Dessing heeft liefde gevonden tijdens lockdown: ‘Ik zie iemand met wie ik het leuk heb’

Floortje Dessing heeft liefde gevonden tijdens lockdown: ‘Ik zie iemand met wie ik het leuk heb’

Floortje Dessing heeft liefde gevonden tijdens lockdown: ‘Ik zie iemand met wie ik het leuk heb’

Het reizen voor haar programma’s heeft Floortje Dessing (50) de afgelopen tijd helaas op een laag pitje moeten zetten, maar op liefdesgebied is het vlammetje juist aangegaan. De presentatrice is in het afgelopen coronajaar iemand tegen het lijf gelopen, met wie ze momenteel een ‘prille’ relatie heeft.

Liefdesleven Floortje Dessing

In de nieuwste editie van Margriet gaat Floortje het gesprek aan met haar goede vriendin Bibian Mentel (48), die onlangs het verdrietige nieuws heeft gekregen niet meer genezen te kunnen worden. De presentatrice vertelt de snowboardster dat ze bewondering heeft voor haar relatie met Edwin, waarna Bibian zich afvraagt hoe het eigenlijk zit met het liefdesleven van Floortje.

Prille relatie

Floortje geeft toe opnieuw het liefdesgeluk gevonden te hebben. “Ik zie nu iemand met wie ik het leuk heb, maar het is nog heel pril”, aldus de blondine. “Het afgelopen jaar was ik voor het eerst sinds een jaar of twintig een heel lange tijd in Nederland, daar werd ik eerst onrustig van en later heb ik me erin berust.”

Reflectie

In hetzelfde gesprek vertelt Floortje dat ze “deze man” tijdens het coronajaar heeft ontmoet. “Zo’n jaar als we nu achter de rug hebben, zorgt ook wel voor enige reflectie”, vertelt ze erover. Wie de man in kwestie is, houdt de presentatrice voor zichzelf.

Lees ook
Ondanks maatregelen gewoon op reis: coronacriticus Kim Feenstra deelt vakantiefoto vanaf Curaçao

Donkere wolk

Het geluk lacht Floortje dan misschien toe op liefdesgebied, maar dat wordt helaas overschaduwd door het verschrikkelijke nieuws dat haar vriendin onlangs heeft gekregen. Bibian blijkt namelijk uitzaaiingen te hebben in de hersenen en genezing is volgens artsen niet meer mogelijk. Afgelopen zondag schoof ze digitaal aan in de talkshow van Humberto Tan, wat een emotioneel gesprek opleverde. “We pakken elke dag weer als een mooi moment. Dat klinkt heel cliché. Ik ben blij dat ik niet van het ene op het andere moment uit het leven ben gerukt, maar de kans heb met mijn gezin en vrienden om me heen al die laatste dingen die je nog wil zeggen, te zeggen. Daarom is nu iedere dag een cadeautje.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress